1 липня 2020 11:59
Я працюю в Allset вже 5 місяців і хотів би поділитись своїм відгуком. На компанію я звернув увагу як на один з найбільш перспективних стартапів створених українцями, де я міг би мати широке поле відповідальності і можливість брати на себе ініціативу, а також працювати з крутим продуктом.
Процес співбесіди пройшов досить швидко (співбесіди з рекрутером, HR і фаундером), фідбек я також отримував вчасно. Після того як я прийняв оффер, компанія погодилась почекати на мій вихід 2 місяці, поки я закрию всі справи на попередньому місці роботи.
Можливість проявляти ініціативу і вільний обмін ідеями — це те, що мені подобається у стартапах, і це те, що присутнє в Allset в повній мірі. Також мені подобається можливість спілкуватись з топовими інвесторами і працювати з сучасними інструментами в своїй сфері роботи. Окрім цього хотів би виділити комфортні умови роботи в офісі і гнучке відношення до remote роботи.