12 липня 2024 20:51
Привіт. Моя співпраця з компанією трохи схожа на дежавю)
А все тому, що я починала свій шлях с позиції тестувальника у відділі технічної реалізації та супроводу департаменту розвитку фінансових сервісів та бізнеса платежів. А тепер повернулась в компанію на позицію проєктного менеджера Департаменту управління проектами. Для мене це наступний крок, і дуже важливий та вагомий, для розвитку та взагалі — життя.
Компанія зарекомендувала себе як надійного партнера та роботодавця, особливо зважаючи на такий складні обставини в нашій країні....
Працюю ще менше року на позиції PM, але вже можу сказати впевнено — це справжня Команда! Класна, професійна, творча, різнобічна та неперевершена!
Обладнане робоче місце, одразу надали техніку для роботи, та зробили налаштування.
Проєкти — цікаві, великі і не дуже, але всі важливі та актуальні.
Вражає повна віддача колег, які допомагають, навчають, направляють нових співробітників.
Дружня атмосфера, підтримка, можливість розвитку навичок — все це створює позитивні емоції та бажання працювати у команді.
Сподіваюсь на швидкий та продуктивний розвиток себе як частини компанії і бажаю процвітання всім причетним до великої справи!