Alcor

Київ, Львів, Дніпро, Одеса

18 червня 2025 9:52

Alina Krykhovetska, Junior Copywriter в Alcor

Моя історія з Alcor почалась у березні 2025 року, коли до мене звернулась Діана щодо позиції копірайтерки. Ми приємно з нею поспілкувались, вона зразу написала, які будуть етапи співбесіди, вказала, що є тестове завдання, та коротко розповіла про команду. Така прозорість підкупила відразу, тому я з радістю погодилась продовжити спілкування.

Перша співбесіда пройшла чудово, я зразу відчула, що в цій компанії кайфують від роботи. Однією з цінностей вказаний прозорий фідбек — саме це я і отримала відразу, і мені запропонували виконати тестове завдання. Воно невелике, влучне, зразу перевіряє потрібні скіли.

Наступне «вау» у мене викликав фідбек на тестове — від був розгорнутим, з оцінюванням і детальним його поясненням. Після цього мене запросили на наступний етап співбесіди — з менеджером та тім лідом. Віка та Настя виявились дуже приємними людьми у спілкуванні, їхні питання були чіткі та зрозумілі. Я вийшла з дуже хорошим настроєм після дзвінка з ними.

Далі мене запросили на фінальний етап. Мені здається, так ретельно мої софт скіли ще не перевіряли, але воно того вартувало — тоді стало зрозуміло остаточно, що мої цінності та цінності компанії справді збігаються.

А потім мені запропонували офер. Саме так я зайняла позицію Junior Copywriter. Онбординг проводила Настя — вона чудовий тім лід. Все структуровано, послідовно, ніхто не кинув мене в потік документації і не сказав розбиратись самій. Як Настя, так і всі колеги завжди відповідали на всі питання. Атмосфера в команді з першого дня була позитивною, я навіть нікому не боялась написати.

Зараз я вже пройшла випробувальний термін, познайомилась з людьми не тільки зі своєї команди, побувала на дзвінках etc. і можу сказати, що моє перше враження мене не підвело. Це чудова компанія, в якій справді дотримуються всіх цінностей, про які говорять. Окремо хочу згадати всю Marketing & Sales команду. Ви — супер, рада працювати та розвиватись із вами.

Всі, хто розглядає Alcor, як роботодавця, ви не пошкодуєте, якщо долучитесь до команди.