7 лютого 2024 12:45
Добрий день,
хочу залишити відгук про процес найму в компанію Alcor, січень 2024
Подавалась на вакансію Senior Talent Sourcer
Відгук на вакансію опрацювали досить швидко, спочатку я поспілкувалась з ресерчером Діаною, вона задала багато запитань, я на всі відповіла, призначили потім співбесіду з рекрутером.
Я спілкувалась з рекрутером Світланою. Співбесіда пройшла добре, рекрутер дуже любʼязна, розповіла детально про компанію, обовʼязки, розпитала про мій досвід.
Нажаль, мені відмовили, не запросили на технічне інтервʼю.
Причина: 1) компанія не вважає мене сеньйором, тому що в мене немає досвіду пошуку кандидатів в Латинській Америці. — Серйозно? раніше я працювала лідом великої сорсингової команди, навчала багатьох сорсерів, зараз в новому пошуку роботи — невже я не зможу зайти в нову локацію та шукати кандидатів? Добречі, цей скіл в вакансії позначений will be a plus
2) раз я вже була лідом, то сорсером мені вже буде сумно працювати, є ризики. — Можливо це мені як кандидату варто вирішувати? я просто шукаю роботу, я не винна в тому, що наразі немає вакансії для ліда сорсингової команди.
потім я взяла спробу поборотись за вакансію, була готова йти на будь-які поступки (по зп, по тайтлу), потім тон рекрутера вже змінився і я відчула себе як persona non-grata
Я зазвичай не пишу відгуки, будь-які, але з усіх співбесід та фідбеків, Alcor залишив саме негативне враження.
Dariia, дякуємо вам за те, що щиро розповіли про ваш досвід.
Ми зі свого боку також хочемо додатково прокоментувати причину нашого рішення.
В умовах високої конкуренції на ринку, ми розглядаємо кандидатів саме з досвідом роботи в Латинській Америці і рухаємось далі по процесу з ними.
Нам прикро, що у нас відсутня вакансія, яка б повністю відповідала вашому рівню, та іноді нам доводиться відмовляти талановитим та досвідченим кандидатам.
Бажаємо вам успіхів у пошуках нової роботи — нехай це буде місце для розвитку та професійних досягнень.