11 листопада 19:06
Привіт )))
Хочу поділитися враженням після знайомства з компанією Ajax Systems, проходження етапів співбесіди та комунікації з рекрутером Лілією Конончук.
Процес проходження співбесід був проведений дуже професійно, структуровано та feedback отримані в неочікувані короткі терміни. Усі зустрічі, що були організовані, відбувалися в атмосфері приємної професійної розмови, окрема подяка за це Head of Department Вадиму.
Буду щирою та спробую бути максимально об’єктивною, так як маю досвід роботи в міжнародній компанії та роботі offline в іншій країні, такий рівень підходу до кандидатів викликає повагу до усієї компанії в цілому, так як на цьому етапі важливо не тільки ознайомитися з продуктом та процесами, але й відчути наскільки перше знайомство може відкрити цінності компанії. Тому можу сказати лише те, що український продукт зарекомендував себе на міжнародному ринку завдяки підходу, а цей підхід створюють люди!!!
Дуже дякую за відвертість, професійну атмосферність співбесід, емпатію, та окрема подяка за організацію зустрічі offline в офісі )))
Дякую, бережіть себе
Світлана