airSlate

Київ, Львів, Бостон (США), Вроцлав (Польща)

10 квітня 2022 22:05

Artem Matviienko, DevOps Engineer з 2018 року

Напишу і я пару слів про компанію airslate, обіцяв собі не влазити більше в інтернет баталії, але не має змоги спостерігати цю виставу в двох актах:
1. «в нас немає офісу в рф, приміщення закрите, люди вдома» — і це в 2022, коли працювати ремут стало нормою. Ви ж не арматуру виробляєте, про що мова?!
2. «spbfiller звільнився ще 2 тижні тому, це не наш підрозділ» — та все гуглиться на раз два! ще коли компанія мала назву pdffiller, профіль на доу був запвонений російською, HR гордо постили фото як вони гарно проводять час в пітері разом з колегами з російського офісу. Ці фото також гугляться )
А тепер трохи про себе: працював в airslate/pdffiller трохи більше 3-ох років, 2 з них на позиції DevOps teamlead саме в підрозділі airslate, рік тому звільнився. Певний час вважав компанію непоганим, один час навіть хорошим місцем роботи, не топ, але працювати можна. Та з часом змінив свою думку, зрозумів що все, досить. Ще, по моїм суб’єктивним оцінкам, рф офіс почав збільшуватися саме в цей час, хоча, на щастя, я з ними контактував по мінімуму (але, як зрозумів, ймовірність збільшувалася). Так от задав питання певним людям в компанії, що там з офісом в рф і ще 5-го березня запевнили, що от на днях закривають, не буде ніякого офісу. Додатково поясню, що під офісом маю на увазі персонал, людей, не приміщення! Я взяв ці слова на віру і от 21-го березня маємо, що все не так.
Тепер суто мої припущення: думаю, що ніхто не збирався і не збирається закривати цей клятий офіс в пітері, то майте мужність заявити що залишаєтеся в рф як це зробили інші «відповідальні за своїх працівників» компанії! Навіщо ганьбитися далі!?