airSlate

Київ, Львів, Бостон (США), Вроцлав (Польща)

21 березня 2022 13:21

Svitlana Palamarchuk, Product Manager

Лишала свої відгуки 29 квітня 2020, потім в червні 2021. Це мій третій відгук після майже 4 років роботи в компанії.
Тут я дуже виросла як спеціаліст і просунулась по кар'єрній драбині. В компанії є хороші топи, у яких можна багато чого навчитись. Це стосуєтсья не тільки маркетингових напрямків, а також і продуктової розробки.
Є ряд плюшок і компанія весь час стараєтсья їх доповнювати, щоб бути гідним конкурентом іншим продуктовим компаніям.
Супер, що це не галера, а продуктова компанія, яка робить класні продукти і займає свою долю ринку.
Коли люди шукатимуть роботу після війни, то зважатимуть на те, чи допомагала компанія своїм співробітникам. airSlate організовували автобуси з Києва у безпечні місця, також допомагали своїм співробітникам з релокейтом. Кого мобілізували - збереження робочих місць. Це супер, тому що багато компаній провили себе в поганому світлі на фоні війни.
airSlate не покинули своїх співробітників і всім допомагали по можливості.
На жаль, компанія офіційно не підтримала ЗСУ та не донатила на Повернись Живим чи інші фонди. Всім цим займались працівники компанії самостйно, без офіційного сапорту компанії.
Також, компанія має R&D офіс в Санкт-Петербурзі. Станом на 21.03.2022 ніде не було офіційної інформації про те, що цей офіс збираються закривати та припиняти діяльність на території рф.
Дуже надіюсь написати тут апдейт до свого коментаря, що компанія офіційно задонатила на нашу армію і що офіс в рф закрився.

7 коментарів

Офісні приміщення закриті. Залишається дуже невелика кількість працівників, які працюють вдома.

Тобто компанія офіційно підтвердила що в рф залишається працювати 1% і, відповідно, офіс не закрився?

Підтримали: Emilia Kazarinova

Світлано, у нас у Санкт-Петербурзі команда була дуже мала в порівнянні з командою в Києві. Після початку війни половину команди ми вивезли з Росії, а інші члени команди становлять менше 1% працівників компанії. Близько 80% наших співробітників — з київського офісу. Вони є серцем нашої компанії, і ми робимо все можливе, щоб забезпечити їхню безпеку. Ми твердо стоїмо з Україною, зараз і назавжди. Ми впевнені, що Україна вийде з цієї трагедії сильнішою, і цього року ми продовжимо швидко збільшувати нашу українську команду. Успіх компанії забезпечили таланти нашої української команди протягом останніх 12 років, і ми сподіваємося, що колись ви знову станете її частиною!

Що ти вкладаєш в поняття «офіс в СПб не працює»? Тому що я до минулого тижня, поки не звільнилась, весь час контактувала з ними по роботі і їх команди далі працюють в звичному режимі. Не знаю, куди і які гроші направляються. Про проукраїнську позицію теж ніде не читала.
Написала свій відгук на компанію і про свій особистий досвід. Ось і все :)

Підтримали: Emilia Kazarinova

Офіційно не задонатила... хм, то має значення піар чи реальна підтримка? Всі в компанії знають, які гроші направляються на армію та виключно проукраїнську позицію всього керівництва. Стосовно офісу СПб — то він не працює.
Продукти компанії також не доступні з території РФ.

Дякую за відповідь! Стосовно офісу — закрити на ключ та анулювати ООО СПБ ФИЛЛЕР — це різні речі. Компанія далі веде повну співпрацю з російським офісом та працівниками.
Стосовно донатів на ЗСУ — дякую, що допомагаєте, але це не офіційна позиція компанії, а ваша особиста.

Підтримали: Марія Третяк

Привіт Світлано, дякуємо за 4 роки чудової роботи та професіоналізму! Ми вже сумуємо за тобою. У відповідь на твої коментарі: ми закрили офіс у Санкт-Петербурзі з початку війни. Що стосується внесків на користь армії, airSlate як компанія зосереджена на гуманітарній допомозі. Ми співпрацюємо з компанією Nova Ukraine та розмістили їх посилання на наших веб-сайтах та на сторінках наших продуктів. Ми також допомагали всім співробітникам з переїздом, проживанням і транспортними витратами. Засновники комраніі, а також її мененджмент, і я особисто вже надіслали тай продовжують слати гроші на ТерОборогу та ЗСУ.

Підтримали: Nataly VerhAnna Simon