19 жовтня 2022 14:59
3.5 роки в Аімі. В цілому можу рекомендувати компанію для тих, кому важлива атмосфера роботи. Це була перша компанія з попередніх
З плюсів окрім чисто людяної атмосфери хочу зазначити те, які неймовірні подаруночки має кожен співробітник на свята, та найвищий рівень влаштовуємих вечірок. Це топ.
До речі: вже після завершення робочих відносин з Аімом отримала від них скриньку подарунків до дня програміста через УкрПошту з доставкою...кхм...до Бельгії на секундочку, Карл! До Бельгії мені подарунок відправили!
З негативних моментів є затяжні періоди сидіння без проекту — тут як кому повезе; також засмутило те, що на початку війни компанія не організувала транспорт для вивезення співробітників без авто, хоча була змога (інші компанії так робили). Вже десь через місяць вони почали вивозити тих, кому це потрібно, включаючи родичів.
З приводу плюсів: компанія допомогла знайти житло для моїх рідних у відносно безпечному місті — велика дяка за це!
Хочу зазначити також, що Аім допомагає ЗСУ. При цьому допомагає серйозно — дякую, що наближаєте нас до перемоги. Сподіваюся тримати контакт з волонтерами Аіма, щоб теж донатити через них, бо цей ресурс перевірений.
І на останнє: я б і надалі працювала з Аімом, але через війну поїхала до Європи, тому була вимушена розпочати пошук роботи за кордоном (бо вирішила залишитись в Європі).