AIM

Київ, Харків, Полтава, Bilohorodka

8 квітня 18:11

Світлана Поставна, Аудитор

В червні 2025 року я прийшла в дану компанію, на даний час не жалкую. Я пропрацювала 20 років на одному товаристві можна сказати без колективу, була одна, робила і за все відповідала одна. Зараз в мене є колектив (великий колектив) в якому кожен робить свою роботу доповнюючи один одного, я завжди так хотіла.

Співбесіда з директором Юрієм була досить цікавою, так як його цікавили більше не твої професійні якості, а ти як особистість. І я розумію чому, тому що всього можна навчитися, а як ти будеш віддчувати себе в колективі — це вже інше. Як ти дивишся на життя, які в тебе амбіції — це мені здається головне на даний час. Тому що якщо ти бачиш що людина хоче рости, не стояти на місці це супер. З такими людми хочеться працювати.

За період, що я працюю (майже рік) я виросла навіть у своїх очах. Тому що відкрила для себе нові знання, стала більш відкритою до спілкування, на даний час задіюють мене в проектах, які я не розуміла, а виявляється що розумію і можу. Тобто одним словом вміють розкривати таланти, хоч ти і сам про них не знаєш)

Говорять, що хороші відгуки пишуть тільки працівники, я б так не сказала. Я хоч і працівник, але пишу так як я думаю. Бувають різні моменти в колективі, але завжди є вихід, є рішення. Головне не мовчати, говорити і тебе почують.

А взагалі, кожен бачить і чує, те що в ньому в середині, те що він хоче бачити і чути. Тому все індивідуально.

Графіком роботи, зарплатою і колективом я задоволена. Якщо виникають які питання, то завжди вирішуються.