29 серпня 2025 9:23
Прийшов рік тому і думав, що ненадовго. Але побачив у власника бажання побудувати гарний великий проект, здатність чути і давати не лише обов’язки, а і повноваження. На нашому ринку це багато вартує.
Зараз ми будуємо компанію, в якій люди з бажанням можуть реалізувати свої таланти. Принципи менеджменту, які ми застосовуємо: абсолютна більшість ініціатив від команди йде в роботу; даємо помилятися; підтримуємо в рішеннях горизонтального, вертикального розвитку, а також будемо допомагати при виході з компанії; відштовхуємося від задач, а не від робочого часу; підтримуємо в бажаннях навчання і хоббі; хочемо будувати не лише шлях професійного і кар’єрного розвитку для членів команди, а і персонального розвитку. Іншими словами, будуємо не просто бізнес, а середовище, де талановиті люди можуть реалізувати себе.
Скоро проведемо опитування, як у нас виходить. Сподіваюсь, там буде конструктивна критика, завдяки якій зможемо зробити наше середовище ще кращим.