19 серпня 2025 11:56
АІМ — надзвичайно цікава компанія. Вже півроку я тут, і маю зсередини можливість спостерігати як вона розвивається і росте. Якщо ви про перспективи, про масштабне, живе мислення, нові напрямки і рух вперед — це сюди.
Процес інтеграції новачків відбувається дружньо, просто і комфортно, ти не помічаєш, як вже стаєш частиною команди, наче знав цих людей давно) Абсолютно різні за віком, досвідом, життєвим бекграундом, місцем проживання — працюємо разом і формуємо максимально комфорне середовище для колег і досягення спільних задач.
Компанія надає ключові послуги, які створюють умови для розвитку бізнесів своїх клієнтів — фінконсалинг, діджиталізація бізенсу, аналітика ринків, бухгалтерський, юридичний супровід, інвестпланування — українські і закордонні компанії і ринки. Тому, можливості для розвитку і набуття знань, нетворкінку лежать на відстані витягнутої руки: хочеш — бери
Всі — від СЕО до асистента відділу — це люди, що бережуть і просувають цінність людського спілкування і підтримки, для мене особисто, це дуже важливо.