В червні 2025 року я прийшла в дану компанію, на даний час не жалкую. Я пропрацювала 20 років на одному товаристві можна сказати без колективу, була одна, робила і за все відповідала одна. Зараз в мене є колектив (великий колектив) в якому кожен робить свою роботу доповнюючи один одного, я завжди так хотіла.
Співбесіда з директором Юрієм була досить цікавою, так як його цікавили більше не твої професійні якості, а ти як особистість. І я розумію чому, тому що всього можна навчитися, а як ти будеш віддчувати себе в колективі — це вже інше. Як ти дивишся на життя, які в тебе амбіції — це мені здається головне на даний час. Тому що якщо ти бачиш що людина хоче рости, не стояти на місці це супер. З такими людми хочеться працювати.
За період, що я працюю (майже рік) я виросла навіть у своїх очах. Тому що відкрила для себе нові знання, стала більш відкритою до спілкування, на даний час задіюють мене в проектах, які я не розуміла, а виявляється що розумію і можу. Тобто одним словом вміють розкривати таланти, хоч ти і сам про них не знаєш)
Говорять, що хороші відгуки пишуть тільки працівники, я б так не сказала. Я хоч і працівник, але пишу так як я думаю. Бувають різні моменти в колективі, але завжди є вихід, є рішення. Головне не мовчати, говорити і тебе почують.
А взагалі, кожен бачить і чує, те що в ньому в середині, те що він хоче бачити і чути. Тому все індивідуально.
Графіком роботи, зарплатою і колективом я задоволена. Якщо виникають які питання, то завжди вирішуються.
Вчора я проходила інтерв’ю з директором AIM Юрієм Щуріним. Співбесіда проходила під значним тиском, відчувалась зверхність директора. З самого початку він зробив вигляд, що ніби не знає рівня заробітної плати та не ознайомився з моїм резюме. Проте після співбесіди я зателефонувала рекрутеру і дізналася, що саме директор встановлював вилку зарплати та ознайомлювався з моїм резюме і кандидатурою.
Директор зазначив, що ми спілкуємося щиро та відкрито, але я б радила наступним кандидатам не сприймати це за правду. Питання майже не стосувалися професійної діяльності, а були більше «студентського» характеру, хоча позиція керівна: улюблений предмет у школі, улюблений письменник, як Україні перемогти.
Вважаю, що співбесіда пройшла непрофесійно. Директору було б корисно ознайомитися з практиками проведення співбесід у великих корпораціях та у європейських роботодавців. Можливо, це було спробою дізнатися інформацію щодо моїх досліджень, тому раджу бути пильними на всіх етапах співбесіди. Не рекомендую розкривати робочу інформацію та надсилати додаткові матеріали.
Щодо колективу: більшість співробітників — молоді люди, якими легко маніпулювати.
Хочу також зазначити, що усі відгуки на цьому порталі від працівників, які недавно влаштувалися, ймовірно написані під завданням показати компанію в позитивному світлі.
Анастасіє, дякуємо за розгорнутий зворотний зв’язок. Рекрутинговий процес — це завжди двостороння оцінка.
За результатами зустрічей ми періодично проводимо ретроспективу, ваша не стала винятком. Ми вже прийняли декілька важливих рішень, що вплинули на наш процес рекрутингу і, я думаю, що нас очікує ще більше — ми розвиваємось та зростаємо.
Фінальний етап у нас — це більше про bar-raising, де мова йде не лише про експертизу, а й про стратегічне бачення та культурну близькість. Це бере свій початок у талантономіці та етапі go-go в розвитку певних напрямків роботи компанії.
Тобто, вас дійсно можуть питати не тільки про досягнення та з чим працювали, а й про те, що вам подобається та чому — це спосіб зрозуміти цінності, як ви структуруєте свої думки у менш-формальній комунікації, яка прийнята у нас в команді.
Хочу від себе підсвітити декілька моментів, якщо дозволите.
1. Цінність зустрічей у декілька етапів у тому, що кожен кандидат має можливість познайомитися з різними членами команди та оцінити, чи близька йому комунікація за межами бульбашки одного відділу.
2. Середній вік нашої команди вище 36 років. Наймолодшому співробітнику 20 років, найстаршому — 73 роки. Ми проти ейджизму.
3. Відгуки на DOU залишають реальні співробітники, які діляться своїм досвідом після інформування з мого боку про таку можливість та інструкції, як це можна зробити.
Дякуємо за час, що ви приділили знайомству з нами, та за можливість стати кращими.
Працюю у компанії 3 місяці, але спілкуюся з засновником з 2019 року. Цікаві та неординарні люди у команді, веселі та молоді, незалежно від віку. Драйвова суміш жаги до знаннь, досвіду та досягненнь. Важливо те, що тебе завжди чують, жодна дрібниця не випадає з поля зору. Мені дуже цікаво тут працювати, бо кожний новий день тут надає натхнення зробити щось вагоме.
Долучилась до компанії 4 місяці тому. Думала ненадовго, але вже минув випробувальний термін та відчуваю, що затримаюсь тут. Імпонує масштабне бачення власника та дружня ідейна команда.
Попереду ще багато цікавого, дуже радує, що компанія дає можливість розкрити свої таланти та не обмежує рамками співробітників. Щоразу візит до офісу — це море позитиву та неймовірне джерело наснаги.
Окремо хочу відмітити концепцію «талантономіки» засновника компанії Юрія. Приємно бачити, що в українській компанії цінуються талановиті люди і це спонукає зростати самому та таким чином зрощувати потенціал країни. Бачу в цьому велику місію кожного окремого співробітника компанії і це надихає.
Влітку 2025 я проходила інтерв’ю в цій компанії.
Співбесіди проходили у надзвичайно дружній та комфортній атмосфері. На всі мої прохання щось показати чи додатково пояснити команда одразу реагувала, навіть запросили керівника суміжного відділу, який щиро поділився своїм досвідом. Зворотний зв’язок отримувала дуже швидко.
Окремо хочу відзначити інтерв’ю з СЕО компанії. Це була одна з найцікавіших та найнестандартніших співбесід у моєму житті. Раджу кожному пройти таку зустріч з Юрієм — вона буде корисною не лише для вашої кар’єри, а й для розвитку особисто вас.
Ще один момент, який приємно вразив, — концепція «талантономіки». Це підхід, коли компанія прагне розкрити вроджені таланти та здібності людини. І важливо, що це не просто HR-політика «на папері», а справжнє прагнення СЕО, яким він щиро горить. Це викликає довіру та щире захоплення.
Прийшов рік тому і думав, що ненадовго. Але побачив у власника бажання побудувати гарний великий проект, здатність чути і давати не лише обов’язки, а і повноваження. На нашому ринку це багато вартує.
Зараз ми будуємо компанію, в якій люди з бажанням можуть реалізувати свої таланти. Принципи менеджменту, які ми застосовуємо: абсолютна більшість ініціатив від команди йде в роботу; даємо помилятися; підтримуємо в рішеннях горизонтального, вертикального розвитку, а також будемо допомагати при виході з компанії; відштовхуємося від задач, а не від робочого часу; підтримуємо в бажаннях навчання і хоббі; хочемо будувати не лише шлях професійного і кар’єрного розвитку для членів команди, а і персонального розвитку. Іншими словами, будуємо не просто бізнес, а середовище, де талановиті люди можуть реалізувати себе.
Скоро проведемо опитування, як у нас виходить. Сподіваюсь, там буде конструктивна критика, завдяки якій зможемо зробити наше середовище ще кращим.
Прийшов у компанію стажером, зараз працюю Junior SecOps Engineer. З першого робочого дня зрозумів, що тут не про «просидіти години», а про реальний результат і розвиток. Інтеграція пройшла легко — колектив дружній, одразу включили в роботу, і я відчув себе частиною команди.
Компанія дає можливість швидко рости, підтримує своїх людей і створює круті умови для професійного розвитку. Тут справді працюють мотивовані й сильні фахівці, з якими цікаво і приємно працювати.
Досить цікава подорож виходить у цій компанії.
Я обирав своє перше серйозне місце роботи й прийшов працювати аналітиком ТЦУ.
За перший рік мені вдалося разом із колегами запустити блог про продукт. Ми зробили рефакторинг документації та дали нове дихання звітам. Часто доводилося приймати складні рішення в клієнтських кейсах, де ціна помилки могла сягати понад пів мільйона. І все це — лише за півтора року! Довелось попрацювати і в аналітичних проєктах — аналіз макроекономіки, робота з аналітикою великому проєкті.
Примітно, що мої друзі й колеги з інших компаній, які працювали на схожих посадах, проходили більш лінійний шлях розвитку: пів року на одній позиції, атестації, безліч корпоративних нюансів.
Зараз відділ, у якому я починав, входить у топ-5 найкращих на ринку. Практики, які ми започаткували, працюють і досі, а новачки приходять у вже налагоджену систему з чудовим менторингом. Особливо цінно, що керівник напрямку й керівник департаменту прийшли працювати одночасно зі мною й продовжують розвивати цей вектор.
Я ж продовжив свою кар’єру у відділі маркетингу. Радію, що мою проактивність, прагнення до змін і наміри покращувати продукт помітили. Згодом я зрозумів, що це було правильне рішення — перейти в інший підрозділ, де з’явився простір для нових ідей і можливість навчатися чомусь новому.
Тепер я керівник відділу маркетингу. Виконую менеджерську роль, а не виконавчу. Вірю, що ми зможемо вибудувати систему не гіршу, ніж у наших аналітиків, і прорватися в топ маркетингових відділів країни, а, можливо, і світу. Не сумую, бо часу на це немає :) Кожні пів року отримую новий челендж — і це добре, бо є шанс випробувати свої сили й не загрузнути в рутині.
Сподіваюся, мій допис стане для когось натхненням. У колективі АІМ ви знайдете можливості для вертикального й горизонтального росту, для особистого, професійного й емоційного розвитку. Треба лише брати своє й рухатися вперед!
P.S. Бекенд — нормальний мужик :)
Я долучилась до АІМ 10.07, і зараз проживаю свої перші місяці роботи.
Можна було б сказати, що це «етап романтизації», але я діва = люблю все порівнювати, аналізувати й шукати, що можна покращити.
Важливо відразу бути готовим до кількох годин спілкування. Так, іноді це виснажує, але інтерв’ю справді глибинні. Я зрозуміла, що компанія не просто «шукала людину на функцію», а прагнула підсилення — тих, хто має власну систему координат і прагнень. І вже навколо цього формується напрямок, проєкти, зона відповідальності.
Інтеграція для мене виявилася органічною. Спершу хотілося «завалити все на себе», швидко у всьому розібратись і довести користь. Але від керівництва почула чіткий меседж: «не спіши», «не вигори». Це було дуже цінно. Спочатку навіть незвично — стільки довіри та свободи. Я звикла до іншого формату менеджменту, хоча внутрішньо завжди прагнула саме такого.
І найважливіше: тут спільнота! Ми різні, але класно працює «фільтр на цінності». Відчула себе «серед своїх» ще на етапі першого знайомства в офісі, ще до офферу. І це справді надихає на створення чогось разом.
АІМ — надзвичайно цікава компанія. Вже півроку я тут, і маю зсередини можливість спостерігати як вона розвивається і росте. Якщо ви про перспективи, про масштабне, живе мислення, нові напрямки і рух вперед — це сюди.
Процес інтеграції новачків відбувається дружньо, просто і комфортно, ти не помічаєш, як вже стаєш частиною команди, наче знав цих людей давно) Абсолютно різні за віком, досвідом, життєвим бекграундом, місцем проживання — працюємо разом і формуємо максимально комфорне середовище для колег і досягення спільних задач.
Компанія надає ключові послуги, які створюють умови для розвитку бізнесів своїх клієнтів — фінконсалинг, діджиталізація бізенсу, аналітика ринків, бухгалтерський, юридичний супровід, інвестпланування — українські і закордонні компанії і ринки. Тому, можливості для розвитку і набуття знань, нетворкінку лежать на відстані витягнутої руки: хочеш — бери
Всі — від СЕО до асистента відділу — це люди, що бережуть і просувають цінність людського спілкування і підтримки, для мене особисто, це дуже важливо.