8 жовтня 10:02
Процес відбору структурований і автоматизований за допомогою ШІ що досить зручно — можна бачити всі етапи та розуміти, чого очікувати на кожному кроці. Спілкування з рекрутером також привітне та добре організоване.
Але те, що мені справді не сподобалося, — спочатку компанія заохочує пройти перші два етапи: запис відеоінтерв’ю та виконання домашнього завдання (досить об’ємного), зазначаючи, що «You’re a top-priority candidate». А потім я отримую зворотний зв’язок, що мені, мовляв, бракує певного досвіду.
Шановні, переглядайте профілі кандидатів уважніше, навіщо витрачати стільки часу й енергії, якщо ви не впевнені у кандидаті?
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком! Ми дуже раді чути, що ви високо оцінюєте прозорість і структуру нашого процесу відбору.
Хочемо трохи детальніше розповісти про статус «top-priority candidate». Це означає, що ваша заявка була прийнята до розгляду і проходила стандартні етапи, але не гарантує проходження всіх етапів. Всі заявки уважно переглядаються нашою командою рекрутингу, і лише ті профілі, які відповідають базовим вимогам, передаються менеджерам з найму для фінальної оцінки. У вашому випадку команда з найму вирішила продовжити процес із кандидатом, чиї навички та досвід більш точно відповідали вимогам ролі.
Ми щиро цінуємо ваш час і зусилля, вкладені в процес, і вдячні за ваш відгук — він допоможе нам зробити процес відбору більш уважним і комфортним для кандидатів. Сподіваємося, що у майбутньому у нас з’являться ролі, які будуть більше відповідати вашому досвіду, і ми матимемо можливість поспівпрацювати.