22 серпня 2025 12:52
Це якась шляпа — витратив купу часу на тестове і запис відео і отримав таке:
Hi Pablo,
Thank you for your interest in AgileEngine! We have good and not-so-good news for you. The not-so-good news is that unfortunately our current projects don’t appear to match your profile. As for the good news, we are still keen to see you join AgileEngine later and we may reach out to you once we have something exciting
Вітаю, Pablo!
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом та оновити відгук. Ми цінуємо вашу відвертість і зусилля, які ви вклали в наш початковий процес.
Ми раді чути, що ваш подальший досвід із нашим інтерв’юером був позитивним і що ви знайшли розмову приємною та з конструктивним зворотним зв’язком.
Ваш відгук є безцінним для вдосконалення нашого процесу найму. Ми вживаємо заходів, щоб усі кандидати отримували більш персоналізовану й уважну комунікацію протягом усього їхнього шляху з нами, незалежно від результату.
Ще раз дякуємо, що дали нам другий шанс і оновили свій відгук, щоб відобразити свій повний досвід. Сподіваємося, що ви й надалі розглядатимете AgileEngine для майбутніх можливостей, які можуть краще підходити вашому профілю.