AgileEngine

Львів, Буенос-Айрес (Аргентина), Краків (Польща), Мехіко (Мексика), Сан-Паулу (Бразилія), Bulgaria (remote), Poland (remote), Portugal (remote), Remote (Ukraine only), Romania (remote), Slovakia (remote), Slovenia (remote), Spain (remote), Ukraine (remote)

1 серпня 2025 15:34

Veronika Litovchenko, Senior Java Engineer

Працювала в компанії у 2018-2019 і все було прекрасно. Зараз же рекрутинг це катастрофа.
Мені написала рекрутер Ліна з пропозицією, потім пропала майже на 2 тижні після моєї відповіді, потім дала посилання на ту саму платформу з тестом та відео. Перш ніж проходити тест я попросила обговорити детальніше нюанси формату співпраці, І от пройшов ще тиждень, відповіді так і немає.
Пару років тому була така сама історія, доки чекала відповідей на питання, написали що підходящих вакансій поки немає. Нащо б я тоді той тест проходила?
Прикро розчаровуватися в компанії, яку раніше дуже любила.

Вітаємо, Веронікo!

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом та щиро перепрошуємо за незручності. Нам дуже прикро, що ваша остання взаємодія з нашим рекрутером залишила відчуття розчарування, особливо враховуючи ваш позитивний досвід роботи з компанією в минулому.

Ми вже зв’язалися з вами електронною поштою, щоб відповісти на всі запитання та прояснити ситуацію. Також хочемо вас запевнити, що ми добре розуміємо, наскільки важливими є чітка комунікація та своєчасні відповіді, тому обов’язково переглянемо наші процеси, щоб запобігти подібним затримкам у майбутньому.

Ми вдячні за ваш попередній внесок і за те, що ви знову проявили цікавість до нашої компанії. Сподіваємося відновити вашу довіру та знову співпрацювати в майбутньому!

Підтримали: Veronika Litovchenko