AgileEngine

Львів, Буенос-Айрес (Аргентина), Краків (Польща), Мехіко (Мексика), Сан-Паулу (Бразилія), Bulgaria (remote), Poland (remote), Portugal (remote), Remote (Ukraine only), Romania (remote), Slovakia (remote), Slovenia (remote), Spain (remote), Ukraine (remote)

7 квітня 2025 17:33

Anatolii Polishchuk, Elixir developer в Freelancer

всім хто хоче відгукнутись на вакансію від цієї компанії готуйтесь до даремно витраченого часу, як було у мене, спочатку направляють на веб-сайт де пропонують заповнити профіль і пройти кодінг-тест на 30хв на іншому веб-сайті, далі просять записати маленький спітч про себе і додати на той самий сайт, далі вам запропонують на вибір кілька дат для технічного інтерв’ю, після буде технічне, а потім вам вишлють ще одне тестове на 2 дні роботи, і ще зідзвон за вашим бажанням з рекрутером і на цьому все, далі вам ніхто нічого не відпише)) можна пінгувати але максимум відпишуть що вакансія на холді, жодного фідбеку по тестовому ніхто не надасть і більше того вибачатись не буде, добре хоч по технічному інтерв’ю надавали фідбек, але мені здається то більше заслуга інтерв’ювера видно що це сторонній спеціаліст, який толком не розуміє що в цій компанії і до чого. Загалом 5 етапів незрозумілого відбору, тестове після технічної співбесіди що ще більше лишає питань, навіщо, склалось враження що просто набивають базу технічних спеціалістів, і жодної поваги до вас і вашого часу

Підтримали:  Pablo Prodeluk, Pavlo Kokhaniuk

Вітаємо, Анатолію!

Дякуємо, що поділились своїм досвідом! Ми цінуємо час та зусилля кожного кандидата, і нам дуже прикро, що процес рекрутингу залишив у вас негативні враження.

Дійсно, етапів було багато, і частина з них — включно з додатковим тестовим після технічної співбесіди — з’явились на вимогу клієнта вже в процесі. Так само рішення поставити пошук на паузу було з його боку. Ми розуміємо, наскільки це може засмучувати, особливо після того, як ви доклали стільки зусиль.

Ми намагались бути максимально відкритими на кожному етапі та оперативно передавали всю інформацію, щойно отримували її. Але погоджуємось: відсутність фінального фідбеку — це помилка, яку ми обов’язково пропрацюємо, аби навіть у випадках затримки рішень кандидат залишався з чітким розумінням, що й до чого.
Дякуємо, що відзначили якість технічного інтерв’ю — ми завжди прагнемо, щоб воно було максимально змістовним та корисним для кандидата, незалежно від результату.

Бажаємо вам реалізації всіх кар’єрних цілей і дякуємо за відвертість!