19 березня 13:45
Дуже дивний і довгий шлях в плані рекрутменту пройшла з цією компанією.
Об’єкивно: цікавий скрінінг через платформу — кодинг на час + запис селф інтро через вебку. Трішки займає час, проте за результами можна скіпнути одразу до тех інтверю.
Проте зі мною не спішили комунікувати і тех інтверю запланували аж після 2го відгуку на вже іншу позицію
Тех розмова: цікаво, загально по підходах і різних скілах. Тут уже без лайф кодингу.
І далі почалось найцікавіше... торги за зп, меншу ніж на початку було озвучено, бо клієнт зменшив вилку раптом. І від чого найбільше я була здивована — це ставлення рекрутера, вона буквально заставила мене переробити своє сіві під темплейт компанії, хоч я прекрасно знаю, що це не мої обовязки.
Пробувати більше не хочеться, enough is enough
Вітаємо, Вікторіє!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ваш відгук є для нас надзвичайно важливим, оскільки він допоможе нам і надалі покращувати наші процеси та комунікацію.
Щодо термінів розгляду: на жаль, через зміну локації позиції та відпустку рекрутера виникла затримка у відповіді. Ми визнаємо цей недолік і будемо працювати над тим, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому.
Щодо змін у компенсації: рішення про перегляд вимог до позиції приймав клієнт, і, на жаль, це вплинуло на рівень компенсації. Ми розуміємо, що такі зміни можуть бути неприємними, і шкодуємо, що це вплинуло на ваше сприйняття процесу.
Щодо резюме: нашою метою було лише допомогти вам якнайкраще презентувати свій досвід для подальших етапів. Ми поважаємо ваш вибір і перепрошуємо, якщо цей запит був сприйнятий негативно.
Бажаємо вам успіхів у кар’єрі та сподіваємось, що в майбутньому у нас ще буде можливість поспівпрацювати!