AgileEngine

Львів, Буенос-Айрес (Аргентина), Краків (Польща), Мехіко (Мексика), Сан-Паулу (Бразилія)

20 грудня 2024 14:51

StNekroman Nyaa, Mr. Sr. Full Stack Developer в Secret Startup

Не серйозна компанія.
Спершу прийшов лист на мейл (хоч сам не відгукувався на їх вакансії) від HR, наче як шукають Lead Angular Engineer.
Надав контакти — два дві ігнор. Чого було писать?
Але цікавість взяла своє і подивився про компанію на LinkedIn, відгукнувся на вакансію.
Прийшов на мейл автоматичний інвайт на їх сайт, де треба було заповнити форму, ще раз, додатково до резюме.
Наступним степом — обрав пройти онлайн тест на півтори години Java + Angular.
Наступним степом — записати їм через вебку short intro.
Наступним степом (на наступний день) — інтерв’ю з HR.
Наступним степом (ще на наступний день) — технічка, цього разу з живою людиною.
Наступним степом (через два дні) — переговорить з тім лідом з іншою команди.

І в результаті на виході тотальний ігнор. Навіть на мейл написать їм лінь «заключили контракт з іншим, допобачення».

Підтримали:  Irina Irina

Вітаємо, Романе!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ми розуміємо, наскільки важливо отримувати своєчасний і зрозумілий фідбек на кожному етапі, і дуже цінуємо вкладені вами час і зусилля.

Ми завжди робимо все можливе, аби підтримувати прозору комунікацію, проте інколи фінальні рішення потребують більше часу, ніж очікувалося. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашого рекрутинг-процесу.

Наша рекрутер вже зв’язалася з вами, щоб пояснити ситуацію та надати більш детальний зворотний зв’язок.

Дякуємо за інтерес до нашої компанії та бажаємо вам успіхів у пошуку нових можливостей! Сподіваємося, що ви розглянете можливість приєднатися до одного з наших проектів у майбутньому — ми завжди відкриті до співпраці з талановитими експертами :)

Щасливого та мирного Нового року! 🎄