AgileEngine

Київ, Львів, Буенос-Айрес (Аргентина), Краків (Польща), Мехіко (Мексика), Сан-Паулу (Бразилія)

21 березня 2022 11:21

Oleg Derecha, Front-end/.Net Developer з 2015 року

Працюю в AgileEngine більше 6.5 рокiв і це найкраща компанія, в якій я працюівав.
Звичайно, поріг входу доволі високий, я був одним із перших Middle developrs, кого прийнали у компанію, коли працювало лише 60 людей, всі інші були тільки Senior developers. Так рівень seniority доволі високий і Senior тут насправді відповідає дійсності у порівнянні з аналогічними рівнями по всьому світу; тому щоб це довести це, необхідно бути дійсно hardcore developer.
Коли тебе оточують високі специалісти в компанії та у команді, надаються задачі виского рівня - тільки й тоді відчуваєш себе спеціалістом міжнародного класу.

Підтримали:  Anastasiia Volkova

Олегу, мільйони вподобайок від команди за такий теплий і щирий відгук. Ти задав настрій на весь день :)

Раді знати, що впродовж 6,5 років AgileEngine залишалася для тебе найкращою компанією. А також, що тобі до вподоби зростати в колі справжніх про. Ми зробимо усе можливе, аби ця співпраця тривала ще довгі роки.