26 квітня 12:35

Galyna Liuta, Project manager

Рекомендую компанії «фільтрувати» роботу своїх рекрутерів. Після того як я вислала заявку на одну із вакансій рівня джун, отримала від рекрутерки відповідь що виявляється вони шукають особу на рівень мід і мід+ (про що не свідчать ні вимоги, ні заробітня плата яку пропонує фірма). І все було б нічого, якби в останньому реченні рекрутер не порадила мені шукати роботу у своїй сфері і грубо кажучи «не лізти» у світ IT. Комерційного досвіду в IT в мене дійсно немає, але досвід ведення проектів близько 7-ми років + сертифікати і постійне навчання PM в IT. Дуже неприємно читати такі повідомлення від людей які представляють ніби-то серйозну фірму. Вважаю це за максимально непрофесійний підхід до кандидатів і не знаю яким «спеціалістом» має бути згадана рекрутерка, можу лише також зробити рекомендацію щодо проходження додаткового навчання з професійної кореспонденції.

Доброго дня, Галина,

Дякуємо за вашу зацікавленність до позиції проджект менеджера до нашої дизайн команди та описаний Вами кейс.

Наша команда рекрутерів має дуже велику кількість заявок на ряд відкритих вакансій, при цьому ми завжди намагаємося надавати актуальний зворотній зв’язок кандидатам, можливо деякі формулювання сприймаються на рівні критики, але ми не мали та не маємо це на меті.
Ще раз передивилися, та з командою, розібрали цей кейс, та хочемо Вас завірити, що не мали на увазі образити Вас або вказувати, що Вам робити. Ми дуже цінуємо та поважаємо Ваше бажання розвиватися в сфері IT та Ваш зростаючий досвід, наші побажання в зворотньому зв’язку були сформульовані у форматі «продовжувати розвиватися у Вашій професіональній сфері», де ми й мали на увазі Ваше рішення перейти в сферу IT та про неї й писали. Якщо будь-які наші фрази або дії образили Вас, то ми від команди рекрутингу приносимо свої вибачення. Ми, правда, дуже щиро бажаємо Вам знайти найкраще місце, де Ваш досвід, таланти та сильні сторони будуть приносити результати компанії та задоволення Вам.

Ми обовʼязково врахуємо Ваш фідбек, він для нас дуже цінний і допомагає будувати прозорі комунікації з кандидатами, та також дає розуміння де ми можемо зростати. Також ми врахували Ваше побажання по опису вакансій та внесли корективи до вакансії, щоб не створювати дискомунікації з кандидатами.

З повагою, команда рекрутингу AIR Media-Tech

Підтримали: Artem Bykovets