5 травня 2023 12:33
Привіт, мене звати Олександр. Я працюю в компанії AdvantISS вже понад 3 роки на позиції Test Automation Engineer і дуже задоволений своїм досвідом.
Компанія надає чудові можливості для розвитку кар’єри та власних hard and soft skills. Наприклад, протягом останніх трьох років я зміг пройти курси підвищення кваліфікації, отримати сертифікати і отримав підтримку від своїх менеджерів у вивченні нових технологій. Крім того, у компанії AdvantISS великий фокус на розвиток soft skills, таких як комунікація та співпраця, що допомагає мені в роботі з іншими членами команди та наших клієнтів.
Культура компанії також дуже сприятлива і сучасна, що дозволяє мені відчувати себе комфортно та допомагає мені бути продуктивним у виконанні вимог наших клієнтів. Компанія ставить на перше місце турботу про своїх співробітників і забезпечує надання медичного страхування, гнучкі графіки роботи та інші переваги:)
Продукти, розробкою яких займається компанія AdvantISS, дуже якісні і ефективні. За допомогою сучасних технологій ми розробляємо передові рішення для наших клієнтів, тим самим зумовлюємо розвиток нашої компанії і всіх її співробітників. Наприклад, я брав участь в проекті, який допоміг нашому клієнту зекономити 30% витрат на тестування за рахунок використання автоматизованих тестів.
За час робти в компанії я отримав купу позитивних емоцій і дуже радий бути частиної цієї дружньої, сучасної і дійсно крутої команди.