14 серпня 2023 1:55
Я працюю в компанії практично 5 років, і за цей час нудьгувати не доводилося. Були різні часи, але завжди робота приносила задоволення. Крутий колектив, затишна робоча атмосфера, завжди якісь цікаві заходи та різні події, впевнена, подобаються не тільки мені, а й абсолютно всім Adtelligent People. Робота на віддаленні в коронавірус також нас не зламала, компанія організовувала онлайн квести, і як тільки можна було знову вийти на роботу, офіс був заповнений людьми. Але, незважаючи на все це, нас поєднують спільні цілі, за 5 років, проекти примножилися, компанія розвивається дуже швидко і що найголовніше, нові проекти цікаві і всім подобається бути частиною цього, бути частиною Adtelligent. Галузь у якій ми працюємо — велика, швидко розвивається, а ми розвиваємося з нею. 2022 рік показав, що не важливо велика компанія або маленька, важливо те, як ставиться компанія до своїх співробітників. Впевнена що всі зі мною погодяться, що ми не очікували тієї підтримки, яку отримали, і я дуже вдячна за неї.
Я вірю в нашу компанію, в наших людей, які закривають збір для наших військових за декілька годин і вірю, що у нас ще багато цікавого попереду.
Дякую за все!