3 червня 16:33

Vitalii Sadovskyi, WordPress Full-stack Developer в Altum

Працюю WordPress Developer в Admix Global віддалено вже більше року. Це вже моя третя компанія з позицією WordPress Developer. Мені як розробнику спершу було не звично, так як позиціонування розробника і комунікація навколо незвична, але це звісно зрозуміло так як компанія не загострена на просте створення вебсайтів, але після напрацювання звязків у команді все шик. Що важливо що завжди є цікаві завдання, поле для реалізації велике і надається можливість вчити щось нове, досвіду купа, особливо у SEO складовій, створенні інструментів і інтеграціями з різними сервісами.

Окремо хочу виділити атмосферу у команді яка дійсно на висоті, бенефіти від компанії і подарунки на різні святкування, дуже втішив подарунок дитині від компанії на Миколая. Також важлива складова що компанія соціально-відповідальна, допомога нашим захисникам є постійною і важливою у компанії!

Як писали мої колеги вище «Заробітна плата завжди вчасно», втішна постійність! Тож на свою суб’єктивну думку компанія заслуговує високої оцінки)