Acropolium

Київ, Чернігів, Europe

Дуже рада була приєднатись до команди Acropolium наприкінці 2025 року.
Тут не про перегони — хто краще за модними показниками KPI, не про похвилинний контроль і мікроменеджмент, тут про людей, про роботу на результат, до якого всі прагнуть разом. Це формує довіру співробітників до компанії (деякі люди працюють в компанії більше 15 років! І це не поодинокі випадки). Це формує довіру клієнтів до компанії, як до команди зрілих людей, які не бояться брати на себе відповідальність при виконанні задач, які можуть мислити нестандартно.
Компанія піклується про співробітників: можливість професійного розвитку за індивідуальним PDP планом, різні івенти (онлайн і навіть офлайн не дивлячись на умови!), приємні подарунки на свята та різні бонуси, 3 різновиди оплачуваних днів відпустки та ін.
Тому я із впевненістю рекомендую компанію Acropolium!

Підтримали: Oksana Bila

Рекомендую дану компанію! Працюю з жовтня 2025 року.

Співбесіда з рекрутером Оленою пройшла дуже швидко, вчасно отримав фідбек та з радістю почав працювати на позиції Sales Development Representative.

В робочих процесах найбільше співпрацюю з Head of Sales Мариною Шуляк та Sales Manager’ом Андрієм Красовим. Дуже вдячний цим досвідченим сейлзам за період адаптації.

Ознайомившись з колективом, можу стверджувати, що компанія Acropolium це команда досвідчених професіоналів, експертів в своїй ніші. Це можна стверджувати як про розробників, так і про відділ HR та маркетингу. Майже в кожному відділі є співробітники, які працюють в компанії 10+ років. Це говорить про професіоналізм, перевірений роками. Разом з такими людьми приємно зростати та досягати спільних цілей.

Окремо слід відзначити онлайн-заходи, на яких можна дізнатись чим живуть співробітники інших відділів, прокачати свої скіли, отримати позитивні емоції та налаштуватись на робочу атмосферу.

Вірю що у сталої команди професіоналів обов’язково буде світле майбутнє та нові амбітні досягнення!

Підтримали: Oksana BilaМарина Шуляк

Мала неприємний досвід спілкування з реурутерами Оленою і Оксаною. Це саме той випадок, коли непрофесіоналізм кидається в очі — починаючи з присутності двох рекрутерів на інтерв’ю (під час якого одна з них просто мовчала всі півгодини), закінчуючи самою комунікацією — ігнорування повідомлень, абсолютно незрозумілий фідбек — ще й після двох нагадувань, бо домовлялися про строки фідбеку, але обидві просто проігнорували домовленість. Причина відмови — автоматична стандартна фраза про «вирішили продовжувати з іншими кандидатами», хоча я навіть відправила опис того, які моменти вони можуть покращити в своєму сайті і принципі з комунікацією з ЦА.
Бажаю професійності і поваги до кандидатів.

Вітаю, Надіє.

Інтервʼю з вами пройшло 27 листопада, четвер. Відповідь ми надали у вт, 02 грудня. Як тільки ми отримали відповідь від Hiring менеджера, прийшли з фідбеком. Тобто зворотний звʼязок надійшов після трьох робочих днів після співбесіди.

На жаль, після того, як ви отримали зворотний звʼязок, ви заблокували нашу рекрутерку і ми не можемо оцінити час та якісь відповіді на ваші повідомлення, проте я бачила фідбек від Олени для вас: він максимально відповідає тому, що ми отримали від Hiring менеджера. Професійність комунікації зі строни Олени повністю присутня.

На початку комунікації з вами, я повідомила, що передаю ваші контакти Олені для подальшого спілкування. На жаль, ЛінкедІн не є для мене основним каналом взаємодії, тому ця частина була делегована і ви були попереджені про це.

Також щойно повернулась до Notetaker нашого інтервʼю, де на початку я проговорила, який процес хайрингу по цій позиції і чому я як Head of HR and Recruitment буду присутньою. В кінці також у вас була можливість поставити всі можливі питання щодо процесу та ролі.

Мені дуже сподобалась взаємодія з вами, жаль, що у вас склалось інше враження, за що щиро просимо вибачення.
Якщо ви бажаєте уточнити деталі по фідбеку після інтервʼю, ми радо зможемо надати цю інформацію, для цього напишіть, будь ласка, Олені. Завжди відкриті до діалогу.

Подивитись всі коментарі (2)

Останні пів року ринок був непередбачуваним, і вперше за довгий час мені знадобилось більше зусиль, аби знайти «свою» команду.

Випадково побачила повідомлення в телеграм-чаті про пошук рекрутера — і з першої ж зустрічі все склалося. Як технічне, так і перше інтерв’ю були комфортними й щирими.

Адаптація пройшла легко: мене слухали, я слухала, дослухались до ідей, і це було взаємно. Завдяки спільними зусиллями вдалося багато зробити за цих три місяці.

Зараз я завершила адаптаційний період і рада, що приєдналась саме до цієї команди. Вірю, що разом ми зможемо автоматизувати рутину та зосередитись на найважливішому — людях.
Адже саме люди — це цінність, навколо якої будується все інше.

Після звільнення з армії та проходження лікування я почав шукати вакансію Backend Developer. У компанії була відкрита позиція, яка максимально відповідала моєму досвіду та інтересам, адже проєкт стосується індустрії, у якій я вже працював і яка мені цікава.

Приємно здивувало, що на технічній співбесіді мене не завалювали довгим списком теоретичних питань. Навпаки — подякували за службу та провели змістовну розмову про мій практичний досвід у розробці та індустрії проєкту. Я відчув, що компанія поставилася з розумінням до моєї паузи у роботі й врахувала, що частину теорії я міг підзабути, хоча я й готувався до співбесіди та не розраховував на поблажки.

Вдячний компанії за довіру та готовність взяти ризик, що я можу не виправдати очікувань.

Вже пройшов випробувальний термін (3 місяці). Наразі все чудово: комфортний робочий ритм, приємна й компетентна команда.

Команда зрілих і свідомих людей. Раніше думала, що 100% метчу з компанією не буває, десь-щось точно «просідає» і очікування-реальність не співпадають. Тепер знаю, що так буває. Sales Department, який чує, Delivery — який не лише про хард-складову. Команда про сімейні цінності. Але, окрім того, що ми лояльні до один одного, ми відкриті до використання нових інструментів, завжди є місце для автоматизацій, покращень. І це дуже драйвить. Найкраще місте для зростання. Тому, якщо ви прочитали це, напишіть мені. Можливо, наступна вакансія буде саме для вас.

Підтримали: Марина Шуляк

З великим задоволенням хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії Акрополіум. Тут я знайшов не просто колектив, а справжніх професіоналів та чудових людей, з якими було приємно співпрацювати. Колеги завжди підтримували і допомагали, створюючи надзвичайно позитивну атмосферу на робочому місці.

Окремо хочу відзначити менеджмент компанії. Всі питання, які виникали, вирішувалися оперативно і ефективно, що свідчить про високий рівень організації та професіоналізм керівництва. В Акрополіумі дійсно цінують кожного працівника і роблять усе можливе для забезпечення комфортних умов роботи.

Особливо мене вразила увага до розвитку молодих спеціалістів. Компанія надає унікальну можливість розвиватися з нуля, отримувати нові знання та навички, що є неймовірно цінним для професійного зростання. Таке ставлення до персоналу свідчить про прагнення Акрополіуму інвестувати у майбутнє, і це не може не надихати.

Тому всі хто сумнівається, велкам в Акро)

Акрополіум стала першою компанією в моїй кар’єрі і пропрацювавши більше 7 років, хочу поділитися деталями нашої співпраці.

Перш за все хочу відмітити можливості які компанія надає для розвитку. А саме:
— Проявити себе на проєкті у новій ролі;
— Можливість змінити проєкт і спробувати свої вміння у роботі з новою архітектурою та сервісами;
— Можливість взяти повну відповідальність за розробку продукту довівши свою спроможність вирішувати складні задачі і вміння спілкуватися з командою та клієнтами.

Менеджмент. В Акрополіум, менеджмент допоможе вам віднайти ваші сильні сторони, розвинути їх і застосувати на проєкті. Окрім моральної підтримки, від менеджменту можна завжди очікувати допомоги у вирішенні як щоденних робочих питань так і персональних. Культура компанії заохочує працівників комунікувати з HR відділом для швидкого отримання фідбеку і відсутності недомовок.

Можу з впевненістю стверджувати що ті працівники, які бажають брати відповідальність та робити відчутні зміни для продуктів у розробці, будуть завжди помічені і справедливо винагороджені під часу перегляду вашої компенсації.

Прошлый мой отзыв касался компании в мирное время. Сейчас я хочу поделиться своим впечатлением от работы здесь в условиях войны. Часто бывает так, что организация в спокойный период и компания в период кризиса — это две разные компании. В каком-то смысле это относится и к Acropolium. Компания проявила себя с лучшей стороны еще больше, чем во время обычной работы.
Во-первых, СЕО с первых же дней острого кризиса объявил, что не намерен терять ни одного члена команды, что не планирует урезать зарплаты, и что главное — чтобы люди были в безопасности. За то время, пока я был в Мариуполе, пока переезжал с места на место в поисках безопасности, пока устраивал жизнь на новом месте, я получал свою зарплату и мог фокусироваться на своей семье без потери как работы, так и зарплаты.
Во-вторых, мне как сотруднику удаленному не было заметно в полной мере, насколько дружеские и поддерживающие отношения развились в коллективе. За время кризиса я это ощутил на себе сполна. Каждый готов поддержать, помочь, ни одного безразличного человека.
Я и раньше был лояльным, но теперь прям сверхлояльным стал. Acropolium is the best

Сьогодні вирішив написати відгук про компанію Acropolium, в якій я успішно працюю вже без малого рік на посаді Sales manager. До речі, це третя компанія, в якій я працюю на еквівалентній посаді, тому мені реально є з чим порівняти.
Мій відгук це слова вдячності! Бо дуже важливо працювати в комфортних умовах, вірити в те, що ти робиш і бачити результати своєї роботи.
Я вдячний колективу Acropolium за те, що в непростий час ми залишаємось командою і робимо разом дуже круту роботу по диджіталізації всього, що нас оточує. Я дякую нашому СЕО, за те, що створив комфортні умови для професійного розвитку спеціалістів з усіх відділів, за те що постійно ділишся з нами своїм баченням куди і як ми рухаємось. Дякую нашим інженерам, за те, що проявляючи свій професіоналізм ви втілюєте ідеї наших клієнтів в реальність, чим робите наш світ кращим і більш адаптованим до сучасних викликів зумовлених технічним прогресом. Дякую менеджерському ядру, та всім іншим відділам — ви всі круті, від вас завжди отримуєш вчасний та якісний фідбек по всім питанням.
Я дуже радий бути частиною чогось, дійсно, амбітного та сучасного, особливо поряд з усіма вами. У нас ще багато великих справ попереду!

Отличная компания. Комфортные условия работы, поддержка не только от всех членов команды, но и от других команд. Интересный проект, чуткое руководство. Понятные и эффективные процессы. Короче, мне очень нравится =)

Одна из лучших немногих компаний с которой сотрудничаю многие годы. Максимально адекватные сотрудники и руководство.