Acropolium

Київ, Чернігів, Europe

З великим задоволенням хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії Акрополіум. Тут я знайшов не просто колектив, а справжніх професіоналів та чудових людей, з якими було приємно співпрацювати. Колеги завжди підтримували і допомагали, створюючи надзвичайно позитивну атмосферу на робочому місці.

Окремо хочу відзначити менеджмент компанії. Всі питання, які виникали, вирішувалися оперативно і ефективно, що свідчить про високий рівень організації та професіоналізм керівництва. В Акрополіумі дійсно цінують кожного працівника і роблять усе можливе для забезпечення комфортних умов роботи.

Особливо мене вразила увага до розвитку молодих спеціалістів. Компанія надає унікальну можливість розвиватися з нуля, отримувати нові знання та навички, що є неймовірно цінним для професійного зростання. Таке ставлення до персоналу свідчить про прагнення Акрополіуму інвестувати у майбутнє, і це не може не надихати.

Тому всі хто сумнівається, велкам в Акро)

Акрополіум стала першою компанією в моїй кар’єрі і пропрацювавши більше 7 років, хочу поділитися деталями нашої співпраці.

Перш за все хочу відмітити можливості які компанія надає для розвитку. А саме:
— Проявити себе на проєкті у новій ролі;
— Можливість змінити проєкт і спробувати свої вміння у роботі з новою архітектурою та сервісами;
— Можливість взяти повну відповідальність за розробку продукту довівши свою спроможність вирішувати складні задачі і вміння спілкуватися з командою та клієнтами.

Менеджмент. В Акрополіум, менеджмент допоможе вам віднайти ваші сильні сторони, розвинути їх і застосувати на проєкті. Окрім моральної підтримки, від менеджменту можна завжди очікувати допомоги у вирішенні як щоденних робочих питань так і персональних. Культура компанії заохочує працівників комунікувати з HR відділом для швидкого отримання фідбеку і відсутності недомовок.

Можу з впевненістю стверджувати що ті працівники, які бажають брати відповідальність та робити відчутні зміни для продуктів у розробці, будуть завжди помічені і справедливо винагороджені під часу перегляду вашої компенсації.

Підтримали: Марина Шуляк

Прошлый мой отзыв касался компании в мирное время. Сейчас я хочу поделиться своим впечатлением от работы здесь в условиях войны. Часто бывает так, что организация в спокойный период и компания в период кризиса — это две разные компании. В каком-то смысле это относится и к Acropolium. Компания проявила себя с лучшей стороны еще больше, чем во время обычной работы.
Во-первых, СЕО с первых же дней острого кризиса объявил, что не намерен терять ни одного члена команды, что не планирует урезать зарплаты, и что главное — чтобы люди были в безопасности. За то время, пока я был в Мариуполе, пока переезжал с места на место в поисках безопасности, пока устраивал жизнь на новом месте, я получал свою зарплату и мог фокусироваться на своей семье без потери как работы, так и зарплаты.
Во-вторых, мне как сотруднику удаленному не было заметно в полной мере, насколько дружеские и поддерживающие отношения развились в коллективе. За время кризиса я это ощутил на себе сполна. Каждый готов поддержать, помочь, ни одного безразличного человека.
Я и раньше был лояльным, но теперь прям сверхлояльным стал. Acropolium is the best

Сьогодні вирішив написати відгук про компанію Acropolium, в якій я успішно працюю вже без малого рік на посаді Sales manager. До речі, це третя компанія, в якій я працюю на еквівалентній посаді, тому мені реально є з чим порівняти.
Мій відгук це слова вдячності! Бо дуже важливо працювати в комфортних умовах, вірити в те, що ти робиш і бачити результати своєї роботи.
Я вдячний колективу Acropolium за те, що в непростий час ми залишаємось командою і робимо разом дуже круту роботу по диджіталізації всього, що нас оточує. Я дякую нашому СЕО, за те, що створив комфортні умови для професійного розвитку спеціалістів з усіх відділів, за те що постійно ділишся з нами своїм баченням куди і як ми рухаємось. Дякую нашим інженерам, за те, що проявляючи свій професіоналізм ви втілюєте ідеї наших клієнтів в реальність, чим робите наш світ кращим і більш адаптованим до сучасних викликів зумовлених технічним прогресом. Дякую менеджерському ядру, та всім іншим відділам — ви всі круті, від вас завжди отримуєш вчасний та якісний фідбек по всім питанням.
Я дуже радий бути частиною чогось, дійсно, амбітного та сучасного, особливо поряд з усіма вами. У нас ще багато великих справ попереду!

Отличная компания. Комфортные условия работы, поддержка не только от всех членов команды, но и от других команд. Интересный проект, чуткое руководство. Понятные и эффективные процессы. Короче, мне очень нравится =)

Одна из лучших немногих компаний с которой сотрудничаю многие годы. Максимально адекватные сотрудники и руководство.