11 вересня 19:41
Дорога Катерино Хижняк, те що ви називаєте себе компанією — це занадто голосно сказано. Вам ще дуже далеко до того рівня, щоб мати право так себе називати. Серйозна компанія ніколи не опускається до рівня наклепів на працівника. У зрілих організаціях вміють вести діалог, а не перекручувати факти. Те, що ви показали, більше схоже на «конторку», ніж на компанію.
За 12 годин роботи в компанії, попри надзвичайно жорсткі та непрозорі методи онбордингу, я не лише адаптувався, а й почав закривати задачі. Це демонструє мій рівень професійності, вміння швидко входити в нові процеси й брати відповідальність за результат.
Щодо контракту. Це радше знущання, ніж документ для професійної співпраці. Ви хотіли зробити з людини «робочу конячку», яку можна викинути будь-якої миті без жодних наслідків. Це не повага до співробітників.
У мене є докази моєї роботи: відеозапис процесу та скріншоти налаштованого середовища.
Відео виконаної роботи
drive.google.com/...r9h8O/view?usp=drive_link
Скріншоти середовища
drive.google.com/...h4qvU/view?usp=drive_link
Ваші слова про «недостатню кваліфікацію» — це лише прикриття власних проблем. На сучасному ринку вже давно зрозуміло: цінуються практичні навички, реальні результати й здатність швидко вчитись. Саме це я продемонстрував. Натомість ви обрали шлях маніпуляцій, щоб виставити себе «правою стороною».
Такі дії підривають довіру до бренду роботодавця. Кандидати не заслуговують на те, щоб їх публічно виставляли винними, коли правда зовсім інша. Це не прозорість і не професіоналізм — це слабкість.
Дякую за цю можливість, адже навіть у таких умовах я довів, що можу ефективно працювати та досягати результатів. Але хочу підкреслити: сучасний ринок вимагає партнерського ставлення до інженерів, а не демонстрації «сили» та наклепу.