8 жовтня 2025 15:52
Сталася якась дивна ситуація.
Процес співбесід і комунікація загалом були хорошими. Я підійшов і мені вже готували офер, але в якийсь момент у клієнта виникли фінансові труднощі, і мій офер поставили на паузу. Через певний час, здавалось, знову були готові продовжити, але виникла ще одна затримка у клієнта.
Десь через місяць я запитав у рекрутера про апдейти, відповіді вже немає понад два тижні.
Загалом сам процес співбесід і спілкування залишив позитивне враження, але ситуація з клієнтом засмутила, адже я розраховував на цю роботу й не шукав інші варіанти, а вийшло як вийшло :(
Денисе, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і приділили час, щоб описати ситуацію.
Ми цінуємо кожен відгук і завжди намагаємося розбиратися в таких випадках, аби покращувати наші процеси. Після завершення основних етапів відбору на стороні клієнта виникли обставини, через які подальші кроки довелося тимчасово відкласти. На жаль, це затягнуло процес і створило невизначеність, за що щиро перепрошуємо.
Також розуміємо ваше розчарування через відсутність відповіді — у цей період рекрутерка, з якою ви спілкувалися, перебувала у відпустці, тому комунікація затрималася. Ми вже врахували цей досвід, щоб надалі такі ситуації не повторювалися.
Ще раз дякуємо за конструктивний відгук і теплі слова про співбесіду — нам важливо, щоб навіть у складних ситуаціях спілкування з нами залишало позитивне враження.