6 лютого 2025 22:50
Працював в Abto понад три роки й на власні очі бачив, як компанія розвивається надзвичайно швидкими темпами. Водночас я теж мав можливість професійно та особистісно зростати у цьому середовищі. Менеджмент Abto справді дбає про своїх працівників: тут підтримують ініціативність, відкриті до пропозицій і заохочують до нових досягнень.
Окремої уваги заслуговує активне соціальне життя в компанії — спільні поїздки, перегляди фільмів, тематичні зустрічі та навіть можливість реалізувати власні проєкти. У колективі працюють цікаві, небайдужі особистості, патріоти й ентузіасти, які прагнуть позитивних змін для України.
ІТ-компанія Abto Software серйозно ставиться до здоров’я та добробуту працівників, оскільки комфорт гарантовано — наявність власного спортзалу, зручне розташування та приємні бонуси, на кшталт часткового покриття медичних витрат.
Загалом, Abto — це приємне поєднання професійного розвитку, комфортних умов та дружньої атмосфери.