5 серпня 11:33
Працюю у компанії близько 7 місяців на позиції Junior .Net Software Engineer. Це мій перший досвід роботи у сфері IT, і я ніколи не жалів про свій вибір.
Для початку поділюся власним досвідом та враженнями. Із першого моменту мені сподобався процес рекрутингу, який був чітким і структурованим — дві співбесіди, два дні, ніяких затягувань чи тому подібного, відповідь прийшла наступного дня після тех-рев’ю. У перший день мене радо зустріли в офісі, «водили за ручку», все показували, допомагали із паперами та доступами, відповідали на всі запитання, що, на мою думку, є дуже важливо для початківця, якому всі ці процеси до цього були просто невідомими. З цього першого дня і аж по сьогодні відчувається підтримка і турбота зі сторони компанії, ти завжди знаєш до кого можна звернутися із своїми питаннями/проблемами.
У Abto всіляко мотивують працівників до кар’єрного зростання, для цього проводяться різноманітні лекції та тренінги по хард і софт скілах, є курси англійської для всіх рівнів. Також, компанія допомагає із складанням сертифікацій.
Офіс просторий, висота стелі в опенспейсі більше 6 метрів, що забезпечує чудову вентиляцію та комфортні умови перебування як влітку, так і взимку. Також тут завжди ідеально чисто, за що окрема подяка прибиральницям, які починають виконувати свою роботу із самісінького ранку і все встигають до приходу перших працівників.
Окремо варто виділити і HR-відділ, це просто неймовірно круті та позитивні люди, які докладають максимум своїх зусиль щоб організувати якусь активність.
Радий мати можливість тут працювати, дякую всім за увагу)