AboutHR

до 20 спеціалістів
Київ

В AboutHR працюю вже 2 роки. Розпочинала з позиції Sourcer, але в колі професіоналів та під чуйним керівництвом СЕО швидко перейшла до full-cycle recruiting.
Було дуже цікаво працювати та пізнавати нове, щодня розвиватись у цій сфері. З цим мені допомогали колеги — теплий та дружній колектив у якому відчуваєш себе ніби «вдома». Тут завжди отримаєш підтримку, корисні поради, допомогу та просто гарний настрій від спілкування!
Окрім цього робота з різними клієнтами та міжнародними компаніями для яких я мала нагоду шукати спеціалістів майже усього напрямку IT, дала мені крутий досвід! Завдяки якому я впевнено відчуваю себе як у співпраці з кандидатами так і у спілкуванні з С-левелом, керівниками, hiring manager-ами.
AboutHR це місце де ти почуваєш себе максимально комфортно, розслаблено, але водночас повним сил для плідної роботи. Це місце ідеального балансу умов праці та розвитку. Ти гнучкий у свому часі, завантаженості, відчуваєш лояльність, відкритість, чесність та людяність керівництва й колег, і ці фактори спонукають на самовіддачу та якісну роботу, є логічним результатом такого відношення компанії.
Підбиваючи підсумки хочу сказати, що це найкраще місце за весь період моєї кар’єри куди хочеться повертатись кожного дня!

В AboutHR працюю вже понад рік. За цей час набралася чимало корисного досвіду і попрацювала з найрізноманітнішими вакансіями і клієнтами. Траплялось різне, але команда AboutHR допомагала і підтримувала у будь-якій ситуації. Як сказали вже багато коментаторів, це компанія про людей. Тут панує атмосфера рівності, довіри і взаємопідтримки, що надзвичайно важливо для мене. В AboutHR важлива думка кожного, що мотивує не лише навчатися, а й ділитися знаннями з колегами й пропонувати нові рішення.
Також не можу не виділити своїх колег і менеджерів. Усі — справжні професіонали своєї справи. З ними легко працювати й вчитися. Вони вміють знайти підхід до кожного клієнта й закривати навіть найскладніші вакансії.
Узагальнюючи сказане, я рада бути частиною цієї компанії!)

Агенція AboutHR мій перший досвід роботи. І, на щастя, з першого разу в яблучко) Задоволена всім: і самою посадою, а що найосновніше — це дружнім колективом) Всі надзвичайно привітні, раді допомогти і навчити тебе! Так, як прийшла без досвіду, то був страх помилок. Але саме команда AboutHR навчила, що помилки і велика кількість питань — це не страшно, коли поруч люди, які готові тебе підтримати. Щодо питань, то якраз на роботі зрозуміла, що якщо немає питань, то значить погано працюєш) Адже робота це не про стабільність і рутину, робота це впершу чергу про розвиток і продуктивність, а тут без питань і обговорень не обійтись)
Рада працювати в цій крутій команді!)

AboutHR — мій перший повноцінний досвід роботи. Вважаю, що мені дуже пощастило одразу потрапити в таке круте середовище професіоналів, адже люди тут справді круті) Працюю в компанії вже більше року і повністю всім задоволена. AboutHR надає багато можливостей для професійного розвитку, що особливо важливо, коли ти джуніор і тільки розпочинаєш свій шлях. Вдячна керівникам за їхнє навчання азам рекрутингу та подальше менторство. В AboutHR є все, що потрібно для комфортної роботи, рада тут працювати!)

В агенції AboutHR почав свій шлях як рекрутер і працюю тут вже майже 2 роки. Подобається все, від налагоджених процесів, до супер-класної команди. Ціную турботу наших керівників про кожного з нас. Також, ми працюємо з багатьма крутими компаніями як на українському, так і на іноземних ринках. Кожного дня навчаюсь чогось нового, спілкуюсь з цікавими людьми і заряджаюсь позитивом від роботи в найкращій агенції евер)

Працюю в AboutHR вже більше 7-ми років. За цей час компанія дуже виросла, пройшла велику трансформацію. Зараз у нас вже є представництво в Польщі та Канаді. Команда працює віддалено, що дає можливість гнучко підходити до організації свого робочого дня. За бажанням, можна збиратись з колегами в коворкінгу, що ми часто й робимо) Ми працюємо над різними проектами як з топовими українськими компаніями, так і з іноземними клієнтами. Завдяки цьому ти постійно розвиваєшся, вивчаєш нові ринки та відчуваєш динаміку у своєму професійному розвитку, адже є можливість напряму спілкуватись із замовником, пропонувати свої рішення. Але найбільша цінність AboutHR, як на мене, це люди) Дуже рада бути частиною такої крутої команди!

Юля, дуже дякую за відгук!! Дуже ціную твій внесок у розвиток агентства!!!