ABCloudz

Київ, Харків

23 серпня 2019 11:45

Yurii Kivshar, QA Test Engineer з 2017 року

Я працюю в DB Best вже третій рік.
Незважаючи на те, що кар’єру тут я починав маючи чималий досвід — саме в DB Best я здобув безліч корисних знань та навичок у різноманітних сферах своєї профессії.
Завдяки грамотному підбору — серед персоналу немає мудаків. Колеги та керівництво сприятливо ставляться до прагнення навчитись чомусь новому.
Тож я можу вільно звернутись до профільного спеціаліста та отримати повну консультацю чи роз’яснення з будь-якого питання.
Окрім цього є можливість навчатися на внутрішніх курсах з підвищення кваліфікації. А коли мені кортить відвідати платний профільний семінар — компанія завжди іде мені на зустріч і компенсує більшу частку витрат на навчання.
Мені дуже приємно працювати із професіоналами світового рівня. І я не перебільшую! На власні очі неодноразово бачив як до техліда мого проекту звертались за технічними консультаціями експерти з компаній-партнерів, що входять у п’ятірку свтових лідерів IT-ринку.
А ще мені лестить те, що моя думка завжди приймається до уваги і я маю вагомий вплив на процеси.
Звичайно є й «мінуси», але «плюсів» значно більше.