1 листопада 18:23
Спілкувався з представником A-Team Global, а саме з Олегом Горбуновим (www.linkedin.com/...n/oleh-horbunov-913a10a8), щодо вакансії FullStack .NET/React Developer на аутстаф для одного з клієнтів компанії. Я звернувся до нього з проханням надати більш детальну інформацію про вакансію 1 жовтня 2024 року. Хоча повідомлення було прочитано, досі не отримав жодної інформації, включаючи відповідь на моє уточнювальне запитання про наявність новин.
На основі цього досвіду я змушений залишити негативний відгук про роботу цього представника, а також про недостатню компетентність компанії у питаннях підбору кадрів. Складається враження, що A-Team Global може використовувати фейкові вакансії для заповнення своєї бази даних, що підриває довіру до компанії. Умови праці, управління та ставлення до співробітників, як до важливих ресурсів, залишають бажати кращого.
У зв’язку з викладеним цей співробітник та компанія в цілому потрапляють у мій чорний список.