A-Players

Київ, Нью-Йорк (США)

5 листопада 17:08

Daniil Shapovalov, Business Assistant в A-Players

Працюю в A-Players вже три місяці, і можу сказати, що досвід співпраці з цією компанією перевершив мої очікування. Спочатку процес відбору був швидким і чітким: від моменту подання заявки до початку тренінгу пройшло лише кілька тижнів. Мене вразила ефективна організація всіх етапів, включаючи всі етапи інтерв’ю. Кожен крок давав можливість не просто показати свої навички, а й зрозуміти процеси, які важливі для клієнта.

Тренінг тривав близько місяця і був досить насиченим. Щоденні завдання, регулярний фідбек від тім ліда, підтримка команди — все це допомагало плавно увійти в нову роль. Особливо ціную ту відкритість і об’єктивність, з якими мені надавали зворотний зв’язок. Це дійсно допомогло краще зрозуміти мої сильні сторони і ті аспекти, над якими варто працювати.

Метчінг з клієнтом відбувся дуже швидко, з компанією де я бачу що мої зусилля можуть мати реальний імпакт, і я можу розвиватися у своєму напрямку.

Компанія постійно забезпечує підтримку, проводячи регулярні сінки, щоб переконатися, що все йде добре, і завжди готова надати пораду або допомогу. Відчуваю, що мене чують і цінують мої ідеї. Загалом, робота в A-Players стала для мене чудовим досвідом, і я дуже вдячний за таку можливість.