A-Players

Київ, Нью-Йорк (США)

31 жовтня 2024 17:35

Dmytro Teptiuk, Business Assistant в A-Players

Працюю з A-players вже третій місяць і другий місяць безпосередньо з клієнтом. Мій досвід можна поділити на три етапи: відбір (1), тренінг та метчінг (2), робота з клієнтом (3).

(1) Відбір проходив доволі динамічно та ефективно: від подачі заявки до початку тренінгу минуло близько тижня. Етапи — скринінгове інтерв’ю, тестове завдання, Multiple Choice тест і технічне інтерв’ю — були дуже чітко та конкретно організовані. Загалом можна точно сказати, що відбір дав можливість показати себе без зайвих формальних етапів та зрозуміти очікування та внутрішні процеси.

(2) Тренінг тривав місяць і включав щоденні завдання з регулярним фідбеком від проджект-менеджера, що допомагало поступово адаптуватися до роботи з клієнтом. Мені особливо сподобалося, що фідбек був постійним і дуже об’єктивним, що дозволило отримати важливий практичний досвід і краще зрозуміти контекст майбутніх тасків. Хотів би також окремо виділити Марину, яка була моїм проджект — менеджером під час тренінгу і зробила цей досвід максимально корисним і приємним. Марина на всі 100% справжній A-player. Завдяки структурованій підготовці тренінг допоміг уникнути відчуття розгубленості під час реальної роботи безпосередньо з клієнтом.

Мечінг з клієнтом відбувся також доволі швидко. Мене заметчили з чудовим стартапом і командою.

(3) Позиція доволі вимоглива та дуже динамічна, проте це реально той environment де я можу використовувати свої скіли на всі 100%, при цьому розвиватись та зростати. Мене дуже приємно здивувало, що мені надали дуже велику незалежність та гнучкість у виконуванні тасків та реалізації проєктів. Велика відповідальність яка дає можливість створити великий імпакт.

Загалом, досвід роботи з A-Players дуже позитивний: структура процесу, відбір і підтримка на кожному етапі допомогли легко увійти в нову роль і відчувати себе дуже впевнено в роботі з клієнтом.