A-Players

Київ, Нью-Йорк (США)

12 липня 2024 13:37

Sophie Volynets, Assistant в A Players

Всім привіт,
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з A Players.

З самого початку мене вразив швидкий процес рекрутменту. З моменту співбесіди до початку роботи в новій компанії минуло лише декілька тижнів. Тренінг був достатньо challenged, але було цікаво дізнаватись щось нове на постійній основі. Більшість з завдань вже колись робила, але гарне знання англійської було просто необхідним, щоб пройти цей етап)

Дуже сподобалось, що підібрали компанію саме в тій сфері, яка мене цікавить. Тому на роботу ходжу з великим задоволенням 😁 є багато мотивації та натхнення щось робить, і висловлювати нові ідеї.

Хочу окремо відзначити гарний адміністративний процес. Менеджери з агенції регулярно проводять зі мною 1:1 зустрічі, де я можу отримати цінний фідбек та підтримку.
Мені також подобається ком’юніті асистентів. Багато спілкуємось з колегами, ділимось досвідом та отримуємо нові знання.
Крім того, агенція постійно пропонує нам додаткові можливості для розвитку: вебінари, навчання, доступ до корисних інструментів.

З єдиних drawbacks поки можу відзнатичи лишень часовий проміжок для роботи, оскільки маю майже 8 годин різниці з клієнтом, і мій графік життя перебудувався чи не на 180°, проте не можу сказати, що я не задоволена цим моментом. Скоріше це було питання звички, почати планувати свій день інакше, але не кожному може підійти)

Загалом співпрацею я задоволена, і можу рекомендувати людям, які хотіли б покращити навички (особливо soft skills) та навички широкого бізнес профілю (бо існує багато завдань, і майже ніколи одноманітних). A Players неймовірно чудове місце, щоб розвинутися в нових сферах, які в собі не відкривав раніше❤️

Підтримали:  Maryna Khimionova