A-Players

Київ, Нью-Йорк (США)

20 травня 2024 22:45

Анна Потоцька, CS / Knowledge base manager в Reply

Ця компанія працює як агенція. Перші три був тренінг і я інтенсивно виконувала завдання, проходила командні дзвінки, мені казали що є гарячий клієнт. В результаті зʼясувалось, що вакансія не релевантна для мого досвіду, хоча агенція спілкувалась як зі мною так і з клієнтом і запевняла, що я ідеальний кандидат. Потім мені ще довго шукали інший стартап, я довго чекала і сподівалась. В результаті, знайшла собі роботу в іншій компанії прочекавши два місяці і не отримавши оплату за тренінг, бо отримуєш її тільки коли тебе візьме проект. В результаті виходить, що ти два-три місяці сидиш без зарплати і чекаєш на роботу без гарантій.

Підтримали:  Solomia Korchynska

Анно, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що Ви не отримали позитивний досвід роботи з нашою компанією, якого ми зажди так сильно прагнемо.

В A-Players, ми, справді, маємо жорсткий відбір кандидатів, адже співпрацюємо з потужними імпактовими й інноваційними компаніями, для яких шукаємо лише найкращих фахівців.

Кожен кандидат проходить через насичений тренінг і ретельну підготовку до інтерв’ю з майбутнім клієнтом з США. Важливо зазначити, що успішність процесу на кожному етапі залежить від самого кандидата, його/її навичків та того як він/вона засвоїли отриману інформацію впродовж нашої співпраці.

Щодо гарантій, очікування та оплати — усі ці та інші деталі ми повідомляємо під час співбесіди з кандидатом. Ваш відгук інформує нас про те, що далі нам потрібно ще більше звертати увагу потенційних співробітників на усі деталі роботи та вичерпно комунікувати потреби клієнта, дякуємо вам за це.