A-Level Ukraine

Харків

31 липня 2023 21:01

Daria Tsariuchenko

Закінчила курси Project Manager в A-level. В школу попала, пройшовши відбір через IT-Generation. Курс складався з лекцій по 3 години 2 рази на тиждень, домашніх завдань та домашнього проекту. Лекції були дуже змістовні, інформацію викладали доступно, дали класну базу. Домашні завдання були після кожної лекції та допомогли закріпити пройдений матеріал, а також розібратись самостійно. Більш того, домашні завдання оцінювались по 10 бальній шкалі та завжди розбирали відповіді.
Особливу увагу хочу зазначити на домашньому проекті. Це дійсно була цікава практика. Проект полягає в тому, що вам дають контакти нібито реального замовника, у якого є якась ідея (наприклад, створити інтернет-магазин). Вам, як ПМ, необхідно з ним комунікувати (дзвінки або листування), зібрати вимоги та скласти проекту документацію. Дуже цікавий досвід, така собі гра в ПМ:)

Особлива вдячність рекрутеру Аліні, яка допомагала з працевлаштуванням, давала поради та просто була чудовим співрозмовником. Майже кожного дня Аліна скидала релевантні вакансії та була справжньою підтримкою. Як результат — отриманий офер :)

Дякую дуже, A-Level !

Підтримали:  A Level Ukraine

Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук. Наші викладачі завжди передають свій досвід та актуальну інформацію нашим студентам, яка обов’язково знадобиться у майбутній роботі.
Бажаємо Вам успіхів, щедрих замовників та команду мрії.