908

Дніпро

25 липня 2023 10:00

Михаил Свиридов, JavaScript Developer в 908

Як JavaScript розробник, я маю задоволення працювати в 908 вже більше року. Ця компанія має унікальну ідеологію, яка відповідає моїм власним цінностям.

Серед численних переваг 908 мені хотілося б відмітити швидкість реагування на питання, що стосуються як архітектури проекту, так і організаційних аспектів. Відсутність потреби чекати відповідей годинами значно полегшує процес розробки.

Ще одним важливим моментом є високий рівень «Developer Experience». Приєднавшись до команди, новий розробник не потребує довгого часу, щоб вникнути в проект. Кодова база зрозуміла і доступна, дозволяючи новачку робити реліз вже у перший робочій день.

Мені вдалося отримати досвід роботи з багатьма технологіями за цей період. В цій компанії неможливо не розвиватися і не рости над собою.

Компанія завжди має позитивну атмосферу. Це таке місце, де кожен знає інших не лише як колег, а й як друзів. Невимушені розмови за чашкою кави або обідом — це звичайна справа тут.

Беручи до уваги мій досвід, я б радо рекомендував 908 як місце для всіх, хто шукає можливості для професійного зростання та нових викликів.

Підтримали:  Vlada Nekrashevych Oksana Demyanovska