4Limes

Одеса

Зараз такий час, коли стабільність та комфорт цінуються понад усе, і я дуже рада, що знайшла це саме в цій компанії. Хотілося б чесно сказати про кілька моментів, які для мене стали вирішальними.

По-перше, це можливість працювати віддалено. Для мене це не просто зручність, а справжня повага до особистого часу працівника. Коли ти можеш ефективно виконувати завдання в затишних умовах, не витрачаючи години на дорогу, це дуже додає енергії та рятує від вигорання.

По-друге, фінансова стабільність. Величезний плюс у тому, що зарплата завжди приходить вчасно, без жодних затримок чи незрозумілих ситуацій.

Ну і звісно, ставлення керівництва. Тут немає тотального контролю чи зайвого стресу. Натомість є людський підхід та адекватне спілкування. Коли до тебе ставляться з повагою, хочеться віддавати таку ж якісну віддачу у відповідь.

Пропрацював у компанії більше року. За цей час склалося загалом позитивне враження. Компанія своєчасно виплачує заробітну плату та повністю оплачує всі необхідні ресурси для роботи. Окремо варто відзначити команду професійну та комфортну в комунікації. Особисто в мене були хороші відносини з керівництвом: відкритість до діалогу, адекватний фідбек і можливість проявляти ініціативу. Загалом компанія створює комфортні умови для роботи, розвитку навичок і стабільної співпраці на довгостроковій основі.

Працюю в компанії вже трохи більше року, тому встиг добре розібратися, як тут усе влаштовано. Скажу чесно: роботи справді багато, і темп іноді буває дуже високим, тому цей варіант точно не для тих, хто шукає пасивного проведення часу. Проте саме такий обсяг задач дає можливість колосально рости. Тут дуже цінують ініціативу, тому якщо у вас є ідеї та готовність брати на себе відповідальність за їхнє втілення, компанія надасть для цього всі ресурси. Мені подобається, що ми постійно розвиваємося та впроваджуємо нові інструменти — це дозволяє не стояти на місці. Робота максимально креативна, і буквально кожного дня я дізнаюся щось нове, що для мене є величезним плюсом. www.vnutri.org/4-limes/#commentblock

Проработав почти 2 года в этой компании, думаю могу оставить отзыв)
Итак, в данной компании есть несколько отделов, расскажу за свой, а именно отдел автоматизации. Отдел просто крутой, крутой коллектив, есть карьерный рост, лояльное начальство. За не полные два года, я из обычного «студента» вырос до главы отдела по разработке. По поводу графиков, отгулов, отпусков — все очень гибко, если нужен выходной — без проблем, отпускают, а отработать можно как тебе будет удобно, либо в выходной, либо каждый день дополнительно по несколько часов работать «сверху». По поводу «печенюшек» в объявлениях — не видитесь) но на безлимитный кофе/чай можете рассчитывать. Для интеграторов есть отдельные бонусы за выработку часов, а для разработчиков реально интересные задачи и к счастью или к сожалению (кому как) не всегда они просты.
Так же, из приятных бонусов, тут оплачивают курсы.. Если тебе нужны определенные знания для текущей позиции и это будет полезно компании (твои знания), то без проблем можно договориться за 50% оплату курса

Підтримали: Elena DiorditsaЛюбов Кучма