4K-Soft

Житомир

Плюси:
Дружній колектив

Мінуси:
На жаль більшість відгуків фейкові так, як людей заставляли від свого імені публікувати готовий текст.
К-сть «приколів» залежить від того, з яким менеджером прийдеться працювати.
ЗП нижче ринку ну і про велике підвищення можна не мріяти.
Майже всі проекти робляться на колінці за дуже зжатий термін.
Відсутність ведення документації, написання тестів та QA призводить до плачевних наслідків.
Відпустка дається аби як і є люди, які чекають її більше 6 місяців притому ніколи не отримують кількість днів у повному обсязі.
Два основних обовʼязки керівництва це проведення «коврів» і шантаж контрактами.
Затримки зарплати в декілька тижнів це вже норма.
Забудете що таке work-life balance.

Підтримали: Volodymyr Bortokhov

Молодим людям, які приходять без досвіду роботи детально роз’ясняються права та обов’язки, умови оплати, систему планування відпусток, модель роботи аутсорсингу, інше, наполегливо закликаючи не приймати умови, якщо приховується намір їх порушення в майбутньому після отримання бажаного першого комерційного досвіду в нашій компанії.

На жаль, трапляються випадки коли молоді люди пропрацювавши декілька місяців, передчасно складають невіру особисту думку про свій вже високий рівень кваліфікації та правильність побудови робочих процесів.

Олександр, дякуємо за ваш відгук! Ми зробили висновки та обов’язково посилимо роботу щодо роз’яснення умов роботи стажерам та умов контракту в редакції для початківців.

Потрапив сюди на інтернатуру, успішно її пройшов, і ось я вже не студент а співробітник 😼. Хороша компанія, шикарний колектив, кожен тиждень якась активність типу «піцца тайм» під настолки або ще щось. Зручний офіс, майже в центрі, в сучасній будівлі із генератором, спортзалом, кафе і всім іншим. Корочше рекомендую 💪

Працюю лідгеном у 4K-Soft не так багато, проте якщо ви хочете працювати у дружньому колективі, у комфортному офісі в центрі міста та мати купу можливостей для розвитку, то вам точно сюди.

А також компанія завжди дбає про комфорт працівників, тут можна вільно висловлювати свої думки та ідеї, тебе завжди почують, а найголовніше допоможуть вирішити будь-яке питання. Дуже задоволена, рекомендую!

Хочу залишити відгук про своє стажування в компанії 4K-Soft. За час мого стажування тут, а це два місяці, я влився в колектив, повністю зрозумів суть командної роботи, почав самостійно виконувати завдання. Окрему подяку хочу сказати своєму ментору)) Рекомендую!

Усім привіт. Пишу відгук про компанію 4к софт, де я працюю на позиції ПМа вже понад півроку. На даний момент мені все подобається, колектив відповідальний і професійний. Рекомендую!

Вітаю читачів на dou.ua! Сподіваюсь, мій відгук буде комусь корисний. Я в 4к-софт з початку війни. Коли багато моїх знайомих попали під скорочення в компаніях, де вони працювали, я навпаки знайшов роботу, яка повністю змінила мій професійний напрямок. До цього працював на позиції системного адміністратора, але завжди цікавився маркетингом, навіть мав деякий досвід в контент мейкінгу та маркетингу. Так і потрапив на співбесіду, завдяки цьому досвіду. Наразі, дивлячись в минуле, можу з впевненістю сказати, професійний напрямок був змінений не дарма. Дуже подобається моя робота, нарешті зрозумів як це важливо обрати правильну професію і потрапити в компанію, яка допоможе тобі реалізуватися, розкрити твій професійний та творчий потенціал. Дякую 4к-софт за таку чудову можливість) а також окремо дякую за класний колектив і позитивну атмосферу в офісі!!!

Працюю веб розробником у компанії. Брали без комерційного досвіду, надали ментора, який, можна сказати, навчив усього, що сам вміє. Дуже вдячний і рекомендую компанію.

Працюю у компанії вже рік. Запросили на позицію молодшого маркетолога, досвіду було мало, але було величезне бажання розвиватися в цій сфері. Всьому навчили, вклали купу ресурсів. Зараз я вже вважаю себе фахівцем у галузі маркетингу, можу працювати повністю автономно. Компанію рекомендую — найкраща IT компанія у Житомирі!

Підтримали: Andrii

Я в 4к недовго, можна сказати абсолютно нова людина в їхньому колективі, проходжу період адаптації та стажування. За той короткий час, який працюю тут, конфліктів та інших спірних ситуацій не було помічено — тільки конструктивний діалог щодо будь-яких робочих моментів. Іноді компанія оплачує відпочинок, наприклад по п’ятницях ми збираємося разом, відпочиваємо і говоримо на узагальнені теми. В принципі я на даний момент рекомендую компанію, більш детальний відгук залишу через півроку роботи. До зустрічі)!

Я работаю с компанией 4K Софт уже практически год, считаю, что уже я наработал и понял суть взаимодействия и рабочей модели, которыми бы хотел поделиться с вами.

4K Софт — это команда специалистов которые амбициозны и имеют огромный опыт в разработке программного обеспечения. Компания всегда находится в центре инноваций и следит за современными технологическими тенденциями, мы используем только самые новые инструменты и ежедневно делимся между собой наработками друг друга, которые значительно упрощают процесс разработки. Одним из ключевых преимуществ работы с 4K Софт является отличная коммуникация между сотрудниками, а еженедельные тимбилдинги и совместные посиделки значительно укрепляют и так дружественный коллектив.

Общее впечатление о 4K Софт — очень положительное. За все время работы у меня не было ни единого конфликта, и у других сотрудников я это не наблюдал. Задержек зарплаты также нет и спустя некоторый период у нас происходит анализ результатов и пересмотр оплаты, рекомендую!

Всім привіт! У цей складний час, хотів би просто сказати велике спасибі компанії 4K-Soft. Під час війни потрапити до будь-якої компанії на проект джуном чи трейні дуже складно, вакансій мало, а людей дедалі більше. До того ж, майже у всіх випадках, потрібно мати досвід хоча б півроку на комерційному проекті, щоб тебе почали розглядати компанії і хоча б почали відкривати резюме. Компанія 4K-Soft по суті собі у збиток набирає людей на навчання, які хочуть навчатися. Тільки завдяки компанії 4K-Soft я знайшов роботу на позиції трейні андроїд розробник і кожен день отримую досвід

В компании царит дружественная атмосфера. С первых дней интернатуры я почувствовал себя частью команды, где каждый был готов поддержать и помочь. Нравится совместная работа над проектами. Единственным недостатком можно назвать иногда интенсивный рабочий график, но такое бывает в периоды перед сроками сдачи проектов. И, в целом, это было компенсировано возможностью расти профессионально.

Вітаю користувачів DOU! Я iOS розробник, бажаю залишити відгук і можливо замотивувати людей які вагаються чи вчити swift. Після закінчення навчання та початку пошуку роботи, я відправляв резюме в багато компаній, та всюди потрібен був комерційний досвід, добре якщо ще відповідали, а так зазвичай ігнор. Потім дізнався, що одна із IT компаній в Житомирі 4k-soft набирає людей без досвіду та навчає їх. Мені просто пощастило потрапити до цієї компанії, бо інакше взагалі не знаю як ще я міг потрапити в IT без комерційного досвіду. Відбір був серйозний в декілька етапів, але мене запросили, довелось готуватися до технічної співбесіди, доречі думав, що буде тестове, але його отримують не всі. За весь час тут проблем не було. На самому початку мого шляху дуже допомагав ментор, доречі ментор тут крутий, його звати Влад, роз’яснював все, витрачав на мене багато часу, завдяки цьому я зміг швидко вирости. Всім, хто не знає з чого почати, чи вагається, як я колись, рекомендую 4k-soft, гарантовано не пожалієте і бажаю всім починаючим розробникам успіху!

Підтримали: Mykola Kurianskyy

Прям щиро хочу поділитися своїми враженнями про 4к-Soft.
Із мінусів:
1. Немає можливості проходити стажування ремоут, потрібно ходити в офіс
2. Якщо хочеш взяти відгул, то потрібно попереджувати заздалегідь, за пару днів мінімум, а якщо відпустку то взагалі за місяць.
3. Заробітню плату піднімають тільки по мірі росту кваліфікації

Із плюсів:
1. Управління компанії підтримує інновації і використовують нові технології. Це для мене було дуже важливо
2. Розробники проявляють високий рівень знань у своїх областях, відкриті до комунікації, завжди підскажуть і поможуть. А також завжди прагнуть знайти оптимальне рішення
3. Все чітко, систематизовано, обов’язки чітко розділені.
4. Де не працював, ніде не бачив такий дружній і згуртований колектив
5. Ейчар підтримує комунікацію зі всіма працівниками та швидко реагує на потреби працівників
6. Беруть без комерційного досвіду

Якщо підвести підсумки, то плюсів більше, ніж мінусів. Робота з цією айті компанією була приємною від самого початку і щиро вдячний за можливість, яку мені дали і за досвід, але розгляньте впровадження дистанційного стажування, а не відсіюйте одразу тих, хто не готовий ходити в офіс

В 4ксофт проходжу стажування після навчання. Компанія дає ресурси для швидкого освоєння практичних навичок і не теорію а те, що в роботі треба. За місяць в компанії вивчив більше ніж за всі роки універу і курсів. Вдячний за те, що саме мені дали шанс бо в інші іт компанії нереально влаштуватися без комерційного досвіду а 4ксофт навчає та дає комерційний досвід. Класна команда ios розробників і толковві менеджери, одразу відчувається, що всі прагнуть робити свою роботу дуже якісно. Найкращий старт для програміста-початківця

Работаю в компании более полугода. За это время, меня очень многому научили, старший PM Андрей во всем помогал и обучал на практике, как курировать проекты, общаться с заказчиками и взаимодействовать с программистами. Отдельно хочется сказать за молодой и классный коллектив, все ребята очень дружные и сплоченные. Часто остаемся в офисе после работы, чтобы поиграть в PS, а по пятницам в настолки.

Компания с большим количеством профессионалов, а также дают начинания для роста новичкам. Могу от себя порекомендовать

Хороший колектив, компанія дає шанси для джунів, під час війни це велика рідкість. Рекомендую!