28software

Київ, Варшава (Польща)

9 серпня 2024 12:21

Oleksandr Niefodov, Frontend

Працював в 28Software з Жовтня 2021 по Червень 2024 на позиції QA.
Почну з позитивного. КОЛЕКТИВ! Так, саме він ну дуже чудовий. Я вже почав про це здогадуватись з початку хантінгу мене Свєтланою Пахольчук (сподіваюсь вірно написав твоє прізвище, Свєта :))). Це рекрутер від якого я досі в захваті. Як вона мене професійно вела і фідбек давала моментально. Потім поспілкувався з тех лідом Славою і потім з CEO Мішею та замовниками. Всі вони сподобались. І потім вже під час роботи своєї думки я не змінив.
Інші колеги теж виявились напрочуд професійними та позитивними. Атмосфера в офісі чудова. Менеджмент чудовий, взагалі питань нема. Іра, тобі теж вітання!
Бухгалтерія окремий лав! Вона чудова. Тетяна, Свєтлана вам привіт))
Я зміг вивести свої професійні якості на інший левел, тут тобі все роскажуть і покажуть і навчать. З будь яким питанням ти можеш підійти до будь кого і на тебе виділять час.
Мій скоуп відповідальності за ці роки просто виріс по експоненті. Тепер на ринку праці я відчуваю себе більш стійко і це все завдяки лідам (Сайнюк Саня — взагалі свята людина, Ігорю Крутову дякую, я з ним дуже виріс професійно) і менеджерам, ну і також колегам девам в 28Software.
Це був крутий джорні. Я хочу всім подякувати.

П.С. І я дякую CEO Міші та Наташі та всім хто приймав участь у допомозі та супроводі під час широкомасштабного наступу росії. ЗП сплачували, поселили нас в безпечному місці і привезли нам весь стаф, ми працювали і дідосили(і не тільки ;) ) із комфортом. Це була колосальна праця менедменту.

П.П.С Якщо читаєте відгуки із ціллю придивитись до компанії бо вас хантять, то не роздумуючи погоджуйтесь якщо інші ваші запити закриті))

Підтримали:  Svitlana Pakholkova Olga Kovalenko