28 березня 2024 12:16
Дозвольте висловити щиру подяку Світлані за чудову організацію та проведення всього процесу найму. Від першого контакту і до останнього етапу інтерв’ю я відчув високий рівень професіоналізму та турботи з її боку.
Світлана завжди була доступною для запитань, швидко реагувала на мої звернення та забезпечувала всією необхідною інформацією на кожному етапі. Її комунікативні навички, увага до деталей та здатність зрозуміло пояснювати справді заслуговують на високу оцінку.
Окремо хотів би відзначити її майстерність у проведенні співбесід. Світлана створювала комфортну та доброзичливу атмосферу, що дозволяло розкритися та максимально проявити свої професійні якості. Вона вміло ставила цікаві запитання, які допомагали краще зрозуміти мій досвід та компетенції.
Загалом, співпраця зі Світланою була приємною та ефективною. Вона — взірець відданого HR-фахівця, який дійсно піклується про кандидатів та прагне знайти найкращих працівників для компанії.