12 січня 2024 13:02
Найгірший досвід спілкування з рекрутером Natalia Anenko.
Запропонували пройти співбесіду з замовником, узгодили час. Зайшовши на дзвінок, зачекав 10 хвилин, нікого не було. Знайшов рекрутера у Linkedin та уточнив чи буде хтось ще. Наталія зайшла і сказала що забула про дзвінок, а замовник відмінив і переніс усі співбесіди на наступний тиждень. Ми погодили наступний час для співбесіди. Після співбесіди, через декілька днів, написали що мають ще тестове завдання. Я погодився його виконати. Зробив менше ніж за тиждень, враховуючи що це як раз припало на Різдво. Поділився репозиторієм і відписав Наталі, на що не отримав жодної відповіді. Вирішив уточнити чи буде якийсь зворотній зв’язок. Через декілька днів Наталія відписала, що сьогодні ж все напише мені. Пройшло вже 10 днів, жодного повідомлення не отримав. Варто було не продовжувати спілкування після першого випадку, як забули про дзвінок, оскільки це одразу продемонструвало відношення до людини.