28software

Київ, Варшава (Польща)

6 жовтня 2023 11:29

Volha Kosikava, Аніматор в 28software

Працюю в компанії вже понад рік художником-аніматором. Для мене дуже важливим плюсом у компанії є комфортний офіс як у Києві, так і у Варшаві. Перебуваючи і там, і там, я не знаю кращого місця. У Варшаві офіс працює цілодобово, що також для мене є великим плюсом. Колектив активний та дружелюбний, як у Києві, так і у Варшаві. Працюючи там і тут, я дуже люблю своїх колег, з якими мені доводилось працювати.
Графік роботи комфортний без надмірного тиску. Колектив дуже активний, часто проводяться заходи, і є можливість спілкуватися з цікавими людьми за межами формального оточення. Ніхто не залишається поза увагою, підтримують один одного. Я б назвала колектив дуже відкритим і без зайвих формальностей.
Керівництво слухає запити своїх співробітників і завжди відкрите до всіх. У роботі завжди є місце для зростання і можливість вдосконалювати свої навички на різних завданнях. Колеги готові ділитися своєю досвідом і дуже відгукливі в роботі. Завжди всі на зв’язку.
Я знайшла в компанії на деякі проміжки свого життя велику підтримку, як кар’єрну, так і особисту, і дуже вдячна їм.