Пропрацював в 28software 3 роки і за цей час я помітно виріс, як професіонал на своїй позиції. Працював на gamedev проекті — що особливо було мені до вподоби, бо весь час нові завдання та виклики не дають занудьгувати. Творча свобода — це все! Чудова комунікація із замовником дозволяла експерементувати із новими технологіями та прийомами і вправаджувати їх у життя.
Супер крутий офіс, завдяки особливій дружній атмосфері, за що особлива подяка Ірині.
Знайшов багато нових друзів з якими цікаво і в офісі, і поза його межами <3
Почав з позитиву і не вказав негативні сторони.
А їх нема. От і все))
Працював в 28Software з Жовтня 2021 по Червень 2024 на позиції QA.
Почну з позитивного. КОЛЕКТИВ! Так, саме він ну дуже чудовий. Я вже почав про це здогадуватись з початку хантінгу мене Свєтланою Пахольчук (сподіваюсь вірно написав твоє прізвище, Свєта :))). Це рекрутер від якого я досі в захваті. Як вона мене професійно вела і фідбек давала моментально. Потім поспілкувався з тех лідом Славою і потім з CEO Мішею та замовниками. Всі вони сподобались. І потім вже під час роботи своєї думки я не змінив.
Інші колеги теж виявились напрочуд професійними та позитивними. Атмосфера в офісі чудова. Менеджмент чудовий, взагалі питань нема. Іра, тобі теж вітання!
Бухгалтерія окремий лав! Вона чудова. Тетяна, Свєтлана вам привіт))
Я зміг вивести свої професійні якості на інший левел, тут тобі все роскажуть і покажуть і навчать. З будь яким питанням ти можеш підійти до будь кого і на тебе виділять час.
Мій скоуп відповідальності за ці роки просто виріс по експоненті. Тепер на ринку праці я відчуваю себе більш стійко і це все завдяки лідам (Сайнюк Саня — взагалі свята людина, Ігорю Крутову дякую, я з ним дуже виріс професійно) і менеджерам, ну і також колегам девам в 28Software.
Це був крутий джорні. Я хочу всім подякувати.
П.С. І я дякую CEO Міші та Наташі та всім хто приймав участь у допомозі та супроводі під час широкомасштабного наступу росії. ЗП сплачували, поселили нас в безпечному місці і привезли нам весь стаф, ми працювали і дідосили(і не тільки ;) ) із комфортом. Це була колосальна праця менедменту.
П.П.С Якщо читаєте відгуки із ціллю придивитись до компанії бо вас хантять, то не роздумуючи погоджуйтесь якщо інші ваші запити закриті))
Працюю в компанії понад два роки. Був приємно здивований на ряду з досвідом попередніх наймів і продовжую радіти. Позиція: не повний офіс, згодом колега, найнятий на паралельну платформу разом зі мною, віддав перевагу сім’ї перед офісом, а я — офісу перед самотністю, не маючи обмежень у можливості працювати віддалено, віддаю перевагу ходити до офісу, і роблю це щодня. Чудовий колектив, відсутність солдафончини і мікроменеджменту вивело мій work-life ballance на потрібний рівень, де я і перформлю, як мене пре.
Офіс — 5;
Колектив — 5;
Менеджмент — 5;
Бухгалтер — 5;
Замовнику — 6 (це з 5 можливих)
Сиджу біля вікна, у вікні постійно маячать приємні особистості, загалом не робота а мрія.
Окремо хотілося б відзначити процес онбордингу: годині о
Особисто мені такий підхід рекрутинга підходить і я прям радий що все склалось як є.
Думал ли я, забавный старикашка, что когда-нибудь случится найти работу мечты? Не думал. А это — тут.
Уволился с прошлого места, думал пошланганить месяцок — но не тут то было.
Заглянул в линкедин — а там — приглашение от волшебной Ольги.
Собеседование с CEO Михаилом, человеком, источающим позитив, доброту и оптимизм.
Техническое собеседование с CTO из Нидерландов.
Предложили денег конских.
HR-отдел — Наталия, Светлана, Ольга — замечательные, вежливые, добрые, весёлые люди — уж не знаю, кого там ущемили/прищемили (видел негативные отзывы) — думаю, если кому и не уделили внимания, не без причины.
Работаю тут два с половиной года — сплошной позитив.
Коллеги даже из соседних проектов 28software стали лучшими друзьями — регулярно общаемся, шутим, помогаем друг-другу по работе и по жизни.
На кухне — каждый день новые конфетки, кофе, старается замечательный офис-менеджер — Ирина (соседи из других компаний стеклянного рая Юнит-сити завидуют — как всё классно организовано).
Бухгалтерия — Татьяна и Светлана — стараются, ЗП вовремя, а в начале войны — даже выплатили заранее.
В начале же войны — главный HR Наталия заботливо предлагала эвакуацию и жильё в Закарпатье за счёт фирмы (в то время как маститые конторы тупо увольняли сотрудников).
Компания помогла пережить тяжелейшие периоды — ковидные гадости, войну. Тут всегда светло, тепло и душевно. Компания выжила и продолжает процветать.
Проект интереснейший, с искусственным интеллектом и естественными интеллектуалами — чё не жить?
Буду работать здесь, пока не надоем, и сами не выгонят :)
А если в компанию лезут мрачные типы извне — может и хорошо, что их не берут. :) Смысла нет.
28software — вы — лучше всех! Не дайте этому закончиться!
Дозвольте висловити щиру подяку Світлані за чудову організацію та проведення всього процесу найму. Від першого контакту і до останнього етапу інтерв’ю я відчув високий рівень професіоналізму та турботи з її боку.
Світлана завжди була доступною для запитань, швидко реагувала на мої звернення та забезпечувала всією необхідною інформацією на кожному етапі. Її комунікативні навички, увага до деталей та здатність зрозуміло пояснювати справді заслуговують на високу оцінку.
Окремо хотів би відзначити її майстерність у проведенні співбесід. Світлана створювала комфортну та доброзичливу атмосферу, що дозволяло розкритися та максимально проявити свої професійні якості. Вона вміло ставила цікаві запитання, які допомагали краще зрозуміти мій досвід та компетенції.
Загалом, співпраця зі Світланою була приємною та ефективною. Вона — взірець відданого HR-фахівця, який дійсно піклується про кандидатів та прагне знайти найкращих працівників для компанії.
Вже вдруге мені пише Natalia Anenko на лінкедин та запитує чи відкритий я до пропозицій. Діалог з Наталією не клеїться зовсім, то вона пише українською, то потім російською, то в запитання вставляє слова англійською (невже так важко перекласти слова а не копіювати їх?), плюс дуже довго Наталія відповідає. Під час спроси першого спілкування ми так ні до чого і не дійшли, мені запропонували поспілкуватись в гугл міт, котрий я навіть не пам’ятаю як пройшов, на тому і закінчили. Через пів року (сьогодні), Наталія знову пише, я знову відповів, але я навіть не сподіваюсь отримати відповідь.
До самої компанії в мене притензій немає, взагалі я по відгукам тут бачу що спробувати долучитись до компанії варто, але якось дуже туго проходить цей рекрутинг флоу.
Найгірший досвід спілкування з рекрутером Natalia Anenko.
Запропонували пройти співбесіду з замовником, узгодили час. Зайшовши на дзвінок, зачекав 10 хвилин, нікого не було. Знайшов рекрутера у Linkedin та уточнив чи буде хтось ще. Наталія зайшла і сказала що забула про дзвінок, а замовник відмінив і переніс усі співбесіди на наступний тиждень. Ми погодили наступний час для співбесіди. Після співбесіди, через декілька днів, написали що мають ще тестове завдання. Я погодився його виконати. Зробив менше ніж за тиждень, враховуючи що це як раз припало на Різдво. Поділився репозиторієм і відписав Наталі, на що не отримав жодної відповіді. Вирішив уточнити чи буде якийсь зворотній зв’язок. Через декілька днів Наталія відписала, що сьогодні ж все напише мені. Пройшло вже 10 днів, жодного повідомлення не отримав. Варто було не продовжувати спілкування після першого випадку, як забули про дзвінок, оскільки це одразу продемонструвало відношення до людини.
Працюю вже більш ніж 7 місяців і дуже задоволений.
Рекрутер ввічлива й обізнана у тонкощах умов працевлаштування. Співбесіда приємна, більше походило на розмову старих друзів)
Неймовірно крутий офіс у unit city + зручне розташування) Але найголовніше для мене, що офіс поділений на невелечкі кімнати. У моїй, наприклад, лише вісім людей працює, що значно зменшує шумове навантаження.
Співробітники ввічливі й дружні, майже як сімейна компанія) Завжди відгукнуться якщо потрібна порада)
Виплати вчасні. Допомогають у веденні фінансових робіт.
Підсумовуючи, за весь час роботи тільки приємні враження! Дуже рекомендую до співпраці!
Працюю в компанії вже понад рік художником-аніматором. Для мене дуже важливим плюсом у компанії є комфортний офіс як у Києві, так і у Варшаві. Перебуваючи і там, і там, я не знаю кращого місця. У Варшаві офіс працює цілодобово, що також для мене є великим плюсом. Колектив активний та дружелюбний, як у Києві, так і у Варшаві. Працюючи там і тут, я дуже люблю своїх колег, з якими мені доводилось працювати.
Графік роботи комфортний без надмірного тиску. Колектив дуже активний, часто проводяться заходи, і є можливість спілкуватися з цікавими людьми за межами формального оточення. Ніхто не залишається поза увагою, підтримують один одного. Я б назвала колектив дуже відкритим і без зайвих формальностей.
Керівництво слухає запити своїх співробітників і завжди відкрите до всіх. У роботі завжди є місце для зростання і можливість вдосконалювати свої навички на різних завданнях. Колеги готові ділитися своєю досвідом і дуже відгукливі в роботі. Завжди всі на зв’язку.
Я знайшла в компанії на деякі проміжки свого життя велику підтримку, як кар’єрну, так і особисту, і дуже вдячна їм.
Працюю більше року в даній компанії , тому мені є що сказати.
Тут ти відчуваєш, що потрапив в сімю, де ти важливий. Адміністрація компанії дбає за збори фідбеків та покращення, якщо таке потребується.
Дуже круто, що є традиція раз в тиждень збиратись в кожному офісі та проводити час разом, спілкуватись та частуватись смачненькоюю їжею.
Кожен офіс добре обладнани , відчувається, що в них вкладають душу. Багато квітів, зручні робочі місця та розташування в Unit city, що безумовно додає балів для даного роботодавці.
На даній позиції я змогла відчутно покращити свої знання та вміння за що дуже вдячна своїй команді та оточенню.
Ще хороший момент, коли почалось повномаштабне вторгнення компанія намагалась дбати про співробітників на всі 100%. Зняли готель, пропонували релокацію та контактували чи все добре.
Тому якщо ви хочете приходити в офіс як в сімю та відчувати душевність, тоді вам однозначно необіхдно прийти сюди!
HR(Veronika Kartamysheva) не умеет общаться с людьми, отвечать кандидатам. Просто пофигизм. Хотя у айчар это основная задача.
Проходив інтерв’ю на проект на позицію iOS dev-a.
Хотілось би відзначити супер круте спілкування з Олею та Михайлом!
З замовником теж дуже цікавий процес спілкування! Людина реально фанатіє за свій продукт!
Після інтерв’ю приїждав до офісу познайомитись — все просто супер! Все круть новеньке, як і має бути в Unit City. Як на мене досить цікава опція двох поверхів:
— для ативістів — грає музика, все світиться, масажний кабінет;
— для інтровертів — речей мінімум, пуфи і тиша... всі по своїх місцях(точніше кабінетиках)... чутно як «дзен» ходить)) (мій варіант)
Михайло(Міша) дуже позитивна і заряджена на успіх людина! З ним хочеться спілкуватись і працювати! З розмови склалось, що людина цінує іншу думку і розділяє позиції бізнесу і роботи. Готових до обговорення умов, якщо ви дійсно відкрито заявляєте чого очікуєте і як бачите співпрацю!
Нажаль, офер таки не прийняв( та сподівання на співпрацю в майбутньому не полишив для себе!
Працюю тут вже півтора роки, і це один з найкращих професійних досвідів. Дуже спрямована команда, я оточена людьми, які знають що роблять і для чого роблять. Жодного відчуття тиску, повний комфорт. Офіс розташований в Unit.city, і це мега плюс — усі умови для роботи, справжнє айті-містечко!
На мене тут очікував певний зріст, я вдосконалила багато своїх навичок і отримала ще більше нових знань. Я відчуваю себе повноправним, важливим членом команди, і розумію, що я не просто роблю якусь роботу — я вкладаюся в проект. Компанія розвивається, росте, вдосконалюється і рухається уперед — це помітно у багатьох аспектах.
Дуже приємно бути частиною такої компанії!
В компании уже два месяца и я очень довольный условиями и сотрудниками.
С самого начала как мне написал HR и я принял оффер прошло 24 часа, не было изматывающих собеседований и нервов, всё прошло в приятной обстановке и мне донесли всю информацию чем я буду заниматься и что от меня требуется. В компании с первого же дня со мной работал ментор который обьяснял и показывал все рабочие моменты. Компания находиться в инновационном месте Unit.city это большой плюс. Так внутри компании все стараюсться помочь с выполнением задачи и повышением общего знания по работе. Игорь Крутов и Слава Тарнавский отличные тех. лиды.
Имела неприятный опыт общения с рекрутером Natalia Anenko.
1го марта рекрутер связалась со мной в Linkedin. 2го марта Наталья спросила мои зп ожидания, резюме, уровень английского. В обращении ко мне назвала меня другим именем. В своем ответе я предоставила всю информацию, а также указала, как меня зовут. Наталья ничего не ответила.
22 марта в Linkedin я добавила в контакты другого рекрутера из этой же компании — Vitaliy Hulvanskij. Он сразу прислал описание вакансии (Наталья такую информацию не предоставляла), был вежливым, от общения с ним остались приятные впечатления. К сожалению, продолжить общение с Виталием не получилось, он написал, что подробнее о вакансии мне расскажет его руководитель (которым оказалась Наталья).
22 марта вечером мне пишет Наталья, снова обратившись ко мне неправильно, с приглашением на интервью. Я повторяю, что меня зовут иначе, предлагаю другое время для интервью, так как предложенное ею мне было неудобным. Наталья просит о другом времени, пишет, что они смогут подстроиться (на мое замечание по поводу имени от нее реакции не было).
Я решила пойти ей навстречу (о чем жалею сейчас) и согласиться на другое время, предложенное Натальей.
Собеседование должно было состояться 25 марта вечером. В указанное время я подключилась, прождала 10 минут, но никто на интервью не пришел. После 10 минут ожидания я написала Наталье в Linkedin о том, что никто не подключился. Наталья ответила утром следующего дня, что они были на интервью, но почему-то мы не увидели друг друга. Спросила, есть ли возможность переназначить интервью. Я ответила, что не желаю сотрудничать с компанией, поскольку она производит плохое впечатление, пожелала удачи в поисках. Ответа от Натальи не было.
Параллельно с Натальей, мне также написал Виталий в тот же день, чтобы узнать, состоялось ли интервью. Узнав о моей ситуации, сказал, что уточнит, почему так произошло. Позже вернулся ко мне с ответом и извинением за ошибку (по его словам, лид зашел не на ту ссылку и решил, что я тоже не явилась). Также предложил переназначить время, но я сообщила, что больше не заинтересована, пожелала удачи в поисках. Виталий поблагодарил за мой ответ и пожелал мне хорошего дня.
Позже в тот же день я заметила, что Наталья удалила меня из контактов.
В контактах Виталия я нахожусь до сих пор.
В целом, осталось негативное впечатление о компании и процессе рекрутинга. Хоть с Виталием в отличие от Натальи и было приятно общаться, но коммуницировать с двумя рекрутерами одновременно — не очень удобно.
Желаю компании улучшить процесс рекрутинга.
Наталье желаю научиться достойно общаться с кандидатами.
Виталию желаю успехов в карьере.
Себе желаю ценить свое время и впредь сразу прекращать общение с рекрутером, которому неизвестны такие понятия как уважение, вежливость и профессионализм.
Розчарований спілкуванням з Natalia Anenko та Michael Antonovych.
Пише в вересні 2020 року Наталія з питанням чи відкритий до пропозицій, відвовів, що готовий розглянути якщо MedTech.
Сьогодні, 26 березня 2021 року, знову пише Наталія, без опису вакансії чи проекту та одразу пропонує поспліуватись
Отримав від Наталії посилання на Hangouts, зайшов а там Михайло (CEO), мене сюрприз розчарував тому ввічливо попрощався.
Далі телефонує Наталія, питаю її чи це проект MedTech, сказала що не може відповісти.
Самый тупой рекрутмент от Elena Potekhina, что я встречал.
С 28software у меня «love at first sight», ещё до завершения собеседования я отчетливо понимала, что хочу работать именно тут и вот почему:
⁃ Эффективная работа HR: у меня не было 15 изматывающих этапов собеседования только чтобы узнать, кем я хочу быть через 5 лет, наоборот- легко, быстро и непринужденно.
— Это лучший коллектив, где тебя слышат, тебе помогают, ты- важен.
⁃ Заказчик. Никто и никогда не ведёт охоту на ведьм, ощущается дружеский, решительный характер.
⁃ Максимально комфортный pet friendly офис на территории Юнит сити.
Работаю тут уже год дизайнером в отделе маркетинга. Работа хорошо организована, в команде все очень профессиональные ребята. Дружная атмосфера, удобный офис, внимательное руководство, своевременная выплата заработной платы, разные приятные плюшки в виде подарков и походов в ресторан на праздники :)