23 червня 2025 15:54

Andrii Yevlakh, 3D Artist

Працював як 3D Artist Generalist близько 4 місяців.

Мій досвід у 24PLAY LLC був доволі змішаним.

Плюси:
Команда розробників — чудова. Дуже приємні, відкриті люди, завжди готові допомогти або просто поспілкуватись по-дружньому. В офісі створені комфортні умови: є чай, зона для відпочинку, міні-кінотеатр, масажне крісло — приємна деталь, яка справді покращує атмосферу.

Мінуси:
Процеси в компанії побудовані «дуже динамічно», іноді з недостатньо чіткою структурою. Фідбек може суттєво різнитись залежно від того, від кого він надходить — що вимагає від спеціаліста високої адаптивності. В деяких випадках задачі можуть не враховувати рівень підготовки чи досвід, і доводиться швидко вчитись, вже працюючи над фінальним продуктом.

Зворотний зв’язок і ініціативність не завжди сприймаються позитивно. Атмосфера іноді відчувалась напруженою, особливо коли виникали розбіжності у баченні результату. Буває, що художник залучений одразу до кількох проєктів як єдиний спеціаліст по візуалу, що створює велике навантаження.

Тож, компанія може бути цікавою для тих, хто хоче швидко розвиватись, не боїться багатозадачності та готовий працювати в середовищі з мінімальною кількістю інструкцій. Якщо ж для вас важлива стабільність, чіткість процесів і можливість розвиватись у більш підтримуючій структурі то..., ну ви зрозуміли))